To je to što me zanima!

Fifa odredila suca: Hrvatskoj i Kamerunu sudi Pedro Proenca

Ove sezone 44-godišnji Proenca sudio je uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka između Bayerna i Reala u Münchenu, a sudio je i finale Europskog prvenstva 2012.
Vidi originalni članak

Nakon katastrofalnog suđenja u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, kada je Japanac Yuichi Nishimura napravio čitavi niz pogrešaka i izravno oštetio hrvatsku reprezentaciju, iz Fife stiže ohrabrujuća vijest. 

Utakmicu protiv Kameruna sudit će Portugalac Pedro Proenca, jedan od najcjenjenijih svjetskih sudaca koji u svojoj karijeri ima veliki broj kvalitetno odrađenih utakmica. 

Ove sezone 44-godišnji Proenca sudio je uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka između Bayerna i Reala u Münchenu, a sudio je i finale Europskog prvenstva 2012. između Španjolske i Italije

Za vjerovati je kako dvojbenih sudačkih odluka u utakmici na Areni Amazonia u srijedu u ponoć po hrvatskom vremenu neće biti, i kako će sva pozornost biti isključivo na igračima. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • AntonTrdić 17.06.2014.

    a sta , sad nam uvlace te neke dobre suce, samo se cmare za pogresku koju su ucinili s Nishimurom

  • Mika75 17.06.2014.

    Treba igrati, treba zabiti gol, dva, pa sudac može frulu svirati umjesto žviždaljke....džoja laganini...

  • 16.06.2014.

    suci za razgovor sa svojim bosovima imaju i koriste tajne kodove, koji izgledaju ovako... zvrcne telefon i sudac pita.... koji kod da upotrebim - A, B, C ili D... što bi u prijevodu izgledalo ovako..... A - sudi pošteno... B - sudi neriješeno... C - izbaci goste... D - izbaci domaćina.... da, ovdje su svi manje više gosti ali onda se koriste dodatni kodovi kao... E - izbaci jačeg... F - izbaci slabijeg.... da ne objašnjavam što znači jači i slabiji......

Komentiraj...
Vidi sve komentare