To je to što me zanima!

Fifa prijeti: Zbog huligana Srbiji isključenje sa SP-a?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Fifa je zgrožena ponašanjem navijača koji su na teren bacali boce i baklje, a pojedinci su ušli i na travnjak. Smirili su se tek kad ih je zamolio Vidić preko mikrofona
Vidi originalni članak

Zbog divljanja srpskih navijača u Klagenfurtu na prijateljskoj utakmici Srbije i Novog Zelanda, susjedima prijeti isključenje sa Svjetskog prvenstva!
Kako pišu austrijski mediji Fifa je zgrožena ponašanjem navijača (huligana) koji su na teren bacali boce, baklje i druge rekvizite, pojedinci ušli i na travnjak, a smirili su se tek kad ih je zamolio Nemanja Vidić, igrač Manchester Uniteda preko mikrofona. Fifa ne želi ovakve scene u ionako nesigurnoj Južnoafričkoj Republici.
- Žao nam je zbog takvih scena, no to je akcija manje skupine i takvo što se neće ponoviti - smirivao je tenzije srpski izbornik Radomir Antić.
Novi test za Srbiju je već u srijedu kada igraju prijateljsku utakmicu protiv Poljske. Teško je povjerovati da će krovna nogometna organizacija povući tako radikalan potez kao što je izbacivanje Srbije sa prvenstva, bio bi to presedan. No, u svakom slučaju Fifa će ih posebno nadgledati i u slučaju ponavljanja incidenata sve je moguće.
Antićevi igrači u JAR-u su u skupini sa Njemačkom, Ganom i Australijom.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 31.05.2010.

    gle ovog šabana na 3 slici..

  • pipa gunja 31.05.2010.

    zac pa s arabija je stalna na sp-u o cem ti

  • 1Broj 31.05.2010.

    a za koga da navijam ako izbace srbe? naravno za slovence cu ali ipak nekako vise naginjem na srbsku stranu ;) oni su temperamentni narod , dosta slicni nasima .

Komentiraj...
Vidi sve komentare