To je to što me zanima!

Real i Atletico čeka ista kazna Fife kakvu je zaradila i Barca?

Atletico je već dobio Fifinu poruku o pokretanju postupka i mogućoj kazni i pitanje je sata kad će istu poruku dobiti Real Madrid. Klubovi neće smjeti kupovati igrače
Vidi originalni članak

Madridski klubovi na dobrom su putu da završe kao Barcelona. Prema izvorima španjolske radio postaje Cadena Cope, Real i Atletico dobit će zabranu transfera od dva prijelazna roka zbog nepravilnosti u potpisivanju ugovora s maloljetnicima. 

Istu onu drastičnu kaznu koju je Fifa odrezala Barci i koja je još na snazi. Kataloncima istječe kazna u siječnju 2016., žalili su se na Sportskom arbitražnom sudu u Lausanni, ali taj je sud odbio njihovu žalbu i potvrdio Fifinu kaznu.

Cadena Cope piše kako je Atletico već dobio poruku španjolskog nogometnog saveza o pokretanju postupka i mogućoj kazni te da je pitanje sata kad će istu poruku dobiti Real Madrid. Fifa je o svemu prvo obavijestila španjolski nogometni savez.

Radio Cadena Cope obično ima točne i povjerljive informacije, a ako se vijest o Fifinoj drastičnoj kazni zabrane transfera pokaže točnom, bio bi to velik udarac za dva madridska kluba koja u dva prijelazna roka ne bi mogli dovoditi nove igrače. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Frenkyy 29.04.2015.

    Jel to stvarno tako ili samo Šnidarićeva želja? Šta ti veliš,Marko? ;-))

  • Frenkyy 29.04.2015.

    Ajde da i to vidimo! ;-))

  • Glasaj za HSP1861 29.04.2015.

    Real ima igraća za 4 prijelazna roka ovo bi više moglo pogoditi Atletico.

Komentiraj...
Vidi sve komentare