To je to što me zanima!

Figo: Zašto me svi stalno ispituju do kada ću igrati?

Iako će za dvadesetak dana navršiti 36 godina, sjajni Portugalac još ne razmišlja ozbiljno o završetku karijere. Iako ima problema s ozljedama
Vidi originalni članak

Prošle godine sam mislio da ću završiti karijeru, ali na kraju se to ipak nije dogodilo. Zato ne mogu ni sada točno reći kada ću prestati s profesionalnim nogometom, rekao je Luis Figo dnevniku A Bola. Otkako mu je Pavel Nedved u jednom duelu u rujnu prošle godine slomio nogu, portugalski genijalac muči se s ozljedama. Odigrao je nekoliko utakmica, no više je na oporavku nego u punom pogonu. Ali ni to nije nagnalo Figa da ozbiljno razmisli o oproštaju od profesionalnog nogometa.
- Malo mi je čudno da me novinari već dvije ili tri godine gotovo stalno ispituju kada ću prestati igrati. Niti jednom im nisam mogao precizno odgovoriti, pa tako ne mogu ni sada - kaže Figo, koji je nakon Barcelone i Real Madrida završio u Interu. Jose Mourinho od svog dolaska ne može ozbiljno računati na njega, no čini se da je Figo ima namjeru uskoro mu se staviti na raspolaganje.
- Pričekat ću do kraja sezone pa ću definitivno odlučiti - završio je priču o svom eventualnom umirovljenju Figo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vrotnik 17.10.2008.

    figo je istrčao svoje

  • JAX 17.10.2008.

    on jos igra pa kad ce shvatit da je njegovo vrijeme proslo

Komentiraj...
Vidi sve komentare