To je to što me zanima!

Filijala Budućnosti u ABA ligi, Split protiv Sparsa za ostanak

Zadnjeg člana prvog razreda regionalne košarke dobit ćemo u seriji do dvije pobjede, a prednost domaćeg terena imat će Split na čijim se Gripama igra prva utakmica 12. svibnja
Vidi originalni članak

Studentski centar, filijala podgoričke Budućnosti, novi je član ABA lige. U kojoj će, nakon Zvezde i FMP-a, evo, igrati još dva kluba s prijateljskom vezom...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podgoričani su u drugoj utakmici finala doigravanja ABA 2 lige izgubili od sarajevskih Sparsa 71-72, no zaliha iz prve utakmice (99-89) bila je dovoljna za promociju. 

Sparsi će imati još jednu priliku za ulazak u prvu ligu i to protiv Splita koji je čekao rasplet ovog dvomeča nakon što je sezonu završio na predzadnjem mjestu.

Zadnjeg člana prvog razreda regionalne košarke dobit ćemo u seriji do dvije pobjede, a prednost domaćeg terena imat će Split na čijim se Gripama igra prva utakmica 12. svibnja. Tri dana kasnije domaćini će biti Sparsi, a Split potencijalne majstorice.

Kompletni Split bit će favorit...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 06.05.2021.

    Smijesno natjecanje!

  • RedDoor 06.05.2021.

    Prije nego smo ušli u tu ligu proizveli smo Ukića, Simona, Tomasa, Tomića, pa još prije Giričeka, Sesara, stalno se netko razvijao. U ovoj ligi samo Šarića.

  • dite-s-mora 06.05.2021.

    aba liga je unistila nase klubove

Komentiraj...
Vidi sve komentare