To je to što me zanima!

Filip Bradarić: Ćorluka? Neka to dečki riješe među sobom...

Nakon prve utakmice atmosfera je malo bila poljuljana, ali u drugoj smo pokazali da kad smo pravi, možemo dobiti svakoga, rekao je Filip Bradarić, koji je s Livakovićem stigao u Zagreb
Vidi originalni članak

S američke turneje u Zagreb su se vratila samo dva igrača, Dinamov golman Dominik Livaković i Filip Bradarić koji je produžio za Rijeku s kojom u subotu gostuje na Poljudu u Jadranskom derbiju protiv Hajduka.

TKO LJUTI IZBORNIKA? Nema više labavo: Zlatko Dalić u obračunu, skinuo je rukavice!

Ostali reprezentativci raštrkali su se po svojim klubovima, Rakitić je produljio u Barcelonu, Kovačić u Madrid... Izbornik Zlatko Dalić ostao je u Americi, prihvatio je poziv hrvatskih iseljenika koje će posjetiti u Kanadi.

- Svatko je iz Frankfurta otišao svojim putem. Moram i ja što prije u Rijeku, u petak je trening, treba se što prije prilagoditi na vremensku razliku. Nakon prve utakmice atmosfera je malo bila poljuljana, ali u drugoj smo pokazali da kad smo pravi, možemo dobiti svakoga - rekao je Bradarić, a na pitanje da prokomentira Ćorlukinu izjavu o tome da su s reprezentacijom trebali ostati svi, odgovorio:

- Teško mi je pričati o tome, nisam toliko dugo tu da bih mogao davati neke svoje zaključke. To je između njih, neka to riješe međusobno - rekao je Bradarić.

TKO JE TU GLAVNI? Čarli se ponio kao kapetan pa ostao, a kapetan Modrić otišao

Bradarić je protiv Meksika zamijenio ozlijeđenog Badelja i ostavio je vrlo dobar dojam.

- Naravno da mi nije drago što se Milan ozlijedio, dobio sam šansu i mislim da sam je dobro iskoristio. Treba nastaviti raditi, ima još dosta do Rusije - rekao je Bradarić, kojeg u subotu čeka derbi protiv bivšeg kluba

- Uvijek je izazov igrati na Poljudu, bit će 20.000 ljudi, jedva čekam. Dinamo? Dok god ima šanse, vjerujemo u naslov. Ovo će biti utakmica za drugo mjesto, ali pobjednik će se sigurno nadati da može stići Dinamo - dodao je Bradarić.

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 62

  • PetarRadonjic 30.03.2018.

    kad se pogleda sastav protiv mexica kovacic je duze vrijeme u repki ali je stalno na klupi prvi put su igrali rebic kovacic pjaca kramaric zajedno treba ju se uigrat rebic 24 god kovacic 23-24 pjaca 22-23 taj tandem imamo duze vrijeme te decke uigrat

  • Kiks_91 30.03.2018.

    A kome je ta rupa,uopće bitna?Kao i njegove izjave?Ne znam,kako se uopće usudio,spomenuti Modrićevo ime!Bez njega se itekako može,ali bez Luke ne!

  • Elmatador88_1 29.03.2018.

    Corluka a manageru treba imat speed i acceleration 5/20

Komentiraj...
Vidi sve komentare