To je to što me zanima!

Hrvati se spustili niz stazu pa su otkazali slalom u Banskom!

Filip Zubčić odustao je iz utrke, a Samuel Kolega i Istok Rodeš skijali su dobro i bili gotovo sigurni za drugu vožnju u Banskom. Ipak, utrka je otkazana zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u bugarskom zimovalištu
Vidi originalni članak

Slalom u bugarskom zimovalištu Bansko otkazan je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta nakon što se 31 skijaš spustio niz stazu. 

Svoj je red tada čekao Slovenac Žan Kranjec, koji tu priliku nije dočekao. Zbog snažnog vjetra i kiše otkazana je utrka, potvrdio je FIS.

Filip Zubčić (30) imao je startni broj 16, ali odustao je na samom početku vožnje. Zubo je nakon nekoliko vrata napravio 'skočio' sa skijama, zbog čega je izletio s idealne linije. Vratio se na stazu, ali nekoliko trenutaka kasnije je odustao iz utrke.

Vodio je Clement Noel s 49,19 sekundi, na drugom je mjestu bio Timon Haugan (+0,27s), a treći Henrik Kristoffersen (+0,38s).

Samuel Kolega imao je startni broj 22 i također se mučio u teškim uvjetima. Kasnio je više od sekundu nakon prvog prolaza, ali je preciznim i mirnim skijanjem došao do cilja kao 13. s 2,56 sekundi zaostatka.

Istok Rodeš također je odradio uspješnu utrku. Imao je startni broj 29, a u cilj je ušao kao 18. s 3,30 sekundi zaostatka za vodećim Noelom.

Ipak, Hrvati neće osvojiti bodove u Bugarskoj.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

  • 11.02.2024.

    Pogledajte naslov:"Hrvati se spustili niz stazu pa su otkazali slalom u Banskom!" Zanimljivo, otkada su Hrvati zaduženi za otkazivanje slaloma i to još u stranoj državi' Opet jedan od bisera "kvalitetnih" novinara 24sata. Jadno...

  • BanankoPop 11.02.2024.

    Drzi se zuba samo dalje, steta mozda nejde slalom al ide veleslalom...grizi dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare