To je to što me zanima!

Finale Argentine i Njemačke sudi talijanski arhitekt Rizzoli

Rizzoli je sudio tri utakmice na Svjetskom prvenstvu, a od te tri utakmice dvaput je sudio Argentincima. Obje utakmice su pobijedili. Sad ima čast suditi finale SP-a
Vidi originalni članak

Nicola Rizzoli (42), sudit će finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu između Argentine i Njemačke. Talijanski sudac dobio je veliku čast suditi posljednju utakmicu SP-a. Argentina i Njemačka igraju u nedjelju u Rio de Janeiru u 21 sat.

Rizzoli je već sudio tri utakmice u Brazilu, a od te tri utakmice dvaput je sudio Argentincima. U prvom ogledu koji je sudio Argentini, "gaučosi" su dobili Nigeriju 3-2. Rizzoli je sudio i četvrtfinale Argentine i Belgije u kojoj je Argentina dobila 1-0.

Sudio je talijanski sudac i utakmicu u kojoj je Nizozemska razbila aktualne svjetske i europske prvake Španjolce (5-1). Rizzoli je u privatnom životu arhitekt. On je ujedno i treći talijanski sudac koji sudi finale SP-a. Prije njega tu čast imali su Sergio Gonella 1978. koji je sudio finale Argentina - Nizozemska i Pierluigi Collina koji je 2002. godine bio sudac utakmice Brazil - Njemačka.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • wargods_1 12.07.2014.

    eto i talijana u finalu, ne može to bez njih....:)

  • petar94 12.07.2014.

    onaj nizozemac je najbolji....nezz tocno kako se pise al izgovara se kvipers

  • DominikSučić 12.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare