To je to što me zanima!

Finale Marina Čilića i Rogera Federera gledajte na Evotv-u

Evotv svim korisnicima omogućuje praćenje finala Australian Opena između Marina Čilića i Rogera Federera u nedjelju od 9.30 na kanalu Eurosport 1
Vidi originalni članak

Evotv, digitalna televizija Hrvatske pošte, donosi vam finalni susret Australian Opena. Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić protiv branitelja naslova Rogera Federera traži priliku za drugi Grand Slam naslov u karijeri. Čilić i Federer dosad su igrali devet puta, a hrvatski je tenisač pobijedio samo jednom – Marin je bio bolji na US Openu 2014. kada je pobjedom protiv Federera došao do prvog trofeja na Grand Slamu.

Svi korisnici evotv-a, bez obzira na odabir buketa, moći će od 9:30 pratiti finalni susret na kanalu Eurosport 1. Ako još niste evotv korisnik, u obližnjem poštanskom uredu kupite evotv prijamnik, jednostavno ga priključite na postojeću antenu i u nedjelju ujutro možete pratiti Marinov meč za titulu prvaka Australian Opena.

Marin Čilić treći je put u karijeri izborio finale jednog Grand Slam turnira. Nakon što je 2014. osvojio US Open, a lani izgubio u Wimbledonu, najbolji hrvatski tenisač ovaj će put igrati za naslov pobjednika Australian Opena. U polufinalu turnira u Melbourneu Čilić je pobijedio Britanca Kylea Edmunda sa 6-2, 7-6 (4), 6-2. Marin je ulaskom u finale osigurao i najbolji plasman u karijeri te će sljedećeg tjedna na ATP ljestvici biti treći tenisač svijeta.

Evotv je jedina potpuno prenosiva usluga plaćene televizije koja je neovisna o stalnoj adresi, priključku za fiksni telefon i internet. Svojim signalom evotv pokriva 94 % stanovništva Republike Hrvatske, jer je prijam najgledanijih TV kanala moguć uz postojeću antenu i digitalni TV signal. Uz evotv slažete svoju televiziju odabirom tematskih programskih buketa i dobivate TV zabavu po najpovoljnijoj cijeni. Kupi evotv u Pošti i gledaj odmah! Sve dodatne informacije možete naći na internetskoj stranici evotv-a.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • komentator__Luka 27.01.2018.

    na rtl kockici

  • ante_maja 26.01.2018.

    zbilja vise nema smisla placat hrt pristojbu tj namet HARAC! na hrtu su ostale samo reklame!!

  • tuti fruti 13 26.01.2018.

    Ukinite tv pretolatu na hrteu nema prijenosa čilića ,a plaćamo pretplatu da gledamo svakih 20 min reklame i reprize .Dali ko im asrama na toj tv ili morala niste sposobni jedino ste sposobni za ubiranje lov eod tv pretplate ,a da ne prićam kako loše kamermane imate na sportskim terenima te za konfereciju novinara.Sramite se.Dajte ostavke vi koji ste nesposobni ima vas 1300 na tv ,a dovoljno vas je 700 ljudi da radi to je iz vaše statistike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare