To je to što me zanima!

Fjodor se zarazio koronom, zbog komplikacija morao u bolnicu!

Ruski mediji su pisali kako je Fjodor pozitivan na korona virus, a u međuvremenu je došlo do komplikacija s njegovim zdravljem pa je hospitaliziran u bolnici u Moskvi gdje se i dalje nalazi...
Vidi originalni članak

Ruski velikan Fjodor Jemjeljanenko (44) je u prosincu 2019. godine nokautirao Rampagea Jacksona u svojoj posljednjoj borbi, a mnogi su mislili kako mu je to i posljednji meč u karijeri. Voditelj je rekao kako se povlači iz sporta, ali Rus ga je ispravio i rekao kako ćemo ga još gledati u ringu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dalje nema informacija kada bi Fjodor opet mogao u ring, ali čini se da to neće biti skoro. Ruski mediji su pisali kako je jedan od najboljih MMA boraca svih vremena pozitivan na korona virus, a u međuvremenu je došlo do komplikacija s njegovim zdravljem pa je hospitaliziran u bolnici u Moskvi gdje se i dalje nalazi. I dalje nije poznato što se točno dogodilo, ali Rusi pišu kako mu se stanje pogoršalo uslijed zaraze koronom.

Na svu sreću, Fjodor je dobro i oporavlja se, a javio se svojim pratiteljima na Instagramu gdje je poručio:

- Hvala svima koji se iskreno brinu za moje zdravlje. Sad sam dobro i oporavljam se. Zahvalan sam liječnicima i medicinskom osoblju na brizi.

Rus je poznat kao stijena od čovjeka te obožava provoditi vrijeme u prirodi, kupati se u hladnim rijekama i jezerima, ali ovaj virus očito ne bira. Dokaz je i Khabibov otac Abdulmanap Nurmagomedov koji je u srpnju preminuo od posljedica zaraze koronom.

Iako su mu 44. godine, bivši šampion PRIDE-a ne misli odustati još od borilačke karijere. Posljednji meč imao je u prosincu 2019. godine na Bellatoru 237 kada se vratio u Japan nakon četiri godine i nokautirao Rampagea Jacksona, a nakon što se oporavi od virusa, uskoro bi ga opet mogli gledati u oktogonu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • japanokinezjapano 22.01.2021.

    Opaki udarač možda i najopakiji ikada ali nakon onog meča sa onim brazilcem koji ima veliku vilicu, tada ga je načeo i od tada brzo pada.

  • 22.01.2021.

    kad ga randleman nije slomio nece ga ni korona

Komentiraj...
Vidi sve komentare