To je to što me zanima!

Fjodor: Tužan sam, ali i sretan

Bader ga je dobro uzdrmao i poslao na pod pa sredinom prve runde završio posao. Veliki ruski borac, nekad nedodirljivi vladar teške kategorije Pridea, tako je rukavice položio u kavez nakon poraza
Vidi originalni članak

Fjodor Jemjeljanenko (46) nije završio karijeru kako se nadao. Prvak Bellatorove teške kategorije Ryan Bader opet ga je nokautirao u prvoj rundi, kao i u njihovu prvom međusobnom dvoboju, no ovoga puta borba je trajala više od tih 35 sekundi.

Bader je dobro uzdrmao Fjodora i poslao ga na pod pa sredinom prve runde završio posao. Veliki ruski borac, nekad nedodirljivi vladar teške kategorije Pridea, tako je rukavice položio u kavez nakon poraza.

No, taj poraz nikako neće baciti ljagu na veliku, 23-godišnju karijeru koja je iza njega.

POGLEDAJTE BORBU VIDEO Veliki Fjodor oprostio se teškim porazom, dobio je batina

- S jedne strane sam, naravno, tužan zato što nisam uspio isporučiti ono po što sam došao. No s druge strane sam bio sretan kad sam vidio kako ljudi navijaju za mene i sve ove veterane koji su sa mnom hodali ovih više od 20 godina. Ja sam sretan, jako sam sretan kad vidim ove borce kako me podupiru. Hvala vam svima - rekao je Fjodor na press konferenciji nakon borbe.

Ostat će upamćen kao jedan od najboljih i najdominantnijih boraca u povijesti slobodne borbe i uvijek ćemo se rado prisjetiti njegove borbe s Mirkom Filipovićem.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • japanokinezjapano 06.02.2023.

    To je reć borčina.

  • 05.02.2023.

    završit će ko propaganda na ukrajinskom bojištu

  • 05.02.2023.

    Fedor je goat i u njegovom primeu je bio nedodirljiv. kasnije su dosli neki drugi borci i to je sport gdje ne mozes imati dominaciju zauvijek. imao je poreze i veliki Ali, Tyson i mnogi drugi. uvijek postoji netko jaci ili motiviraniji u tom trenutku. nije isto gristi kada se boris za pare i naslove mlad ili kada si vec prekaljani borac u 30-im i nemas vise kome sta dokazivati. zelja uvijek postoji nitko nece poraz ali ne ide to tako. tako je u svim sportovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare