Sport

Komentari 15

Fjodor: Tužan sam, ali i sretan

Fjodor: Tužan sam, ali i sretan

Bader ga je dobro uzdrmao i poslao na pod pa sredinom prve runde završio posao. Veliki ruski borac, nekad nedodirljivi vladar teške kategorije Pridea, tako je rukavice položio u kavez nakon poraza

Fjodor Jemjeljanenko (46) nije završio karijeru kako se nadao. Prvak Bellatorove teške kategorije Ryan Bader opet ga je nokautirao u prvoj rundi, kao i u njihovu prvom međusobnom dvoboju, no ovoga puta borba je trajala više od tih 35 sekundi.

Bader je dobro uzdrmao Fjodora i poslao ga na pod pa sredinom prve runde završio posao. Veliki ruski borac, nekad nedodirljivi vladar teške kategorije Pridea, tako je rukavice položio u kavez nakon poraza.

No, taj poraz nikako neće baciti ljagu na veliku, 23-godišnju karijeru koja je iza njega.

- S jedne strane sam, naravno, tužan zato što nisam uspio isporučiti ono po što sam došao. No s druge strane sam bio sretan kad sam vidio kako ljudi navijaju za mene i sve ove veterane koji su sa mnom hodali ovih više od 20 godina. Ja sam sretan, jako sam sretan kad vidim ove borce kako me podupiru. Hvala vam svima - rekao je Fjodor na press konferenciji nakon borbe.

Ostat će upamćen kao jedan od najboljih i najdominantnijih boraca u povijesti slobodne borbe i uvijek ćemo se rado prisjetiti njegove borbe s Mirkom Filipovićem.

Najčitaniji članci