To je to što me zanima!

Florent Malouda: Protivnici nas se više uopće ne boje

Francuski krilni nogometaš engleskog Chelseaja Florent Malouda ponudio je objašnjenje za slabije igre svoje momčadi koja se dosta muči u posljednje vrijeme
Vidi originalni članak

Usprkos pobjedama u prvih šest utakmica aktualne sezone bez primljenog gola, Chelsea je posljednjih tjedana zapao u krizu. Tako je izgubio tri od posljednje četiri premierligaške utakmice, a usprkos 2-1 pobjedi nad Žilinom u Ligi prvaka u utorak navečer i u toj utakmici bilo je evidentno da se engleski prvak muči. Usprkos zaostatku 1-0 na poluvremenu, londonski je klub uspio preokrenuti rezultat, a gol odluke zabio je baš Malouda u 86. minuti.

- Možda sada momčadi imaju više samopouzdanja protiv nas. Mislim da smo izgubili onaj faktor straha - komentirao je Malouda za Evening Standard, uz dodatak:

- Trenutačno imamo puno problema s ozljedama i teže nam je i fizički i mentalno. Ovo je period sezone kada je sve teže. Sada moramo pokazati našu pravu vrijednost.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 24.11.2010.

    da si koji put svoj celsea gledo uzivo ili bilo koju utakmicu LP ili engleske lige jasnije bi ti bilo o cemu pricam(gledo sam ih 22 zasad) ovako ti preostaje ono sta ti servira hrt ili novinarski clanci da im vjerujes!!! a mozes i na neki stadion tipa onog u Puscoj Bistri da uzivas u balunu!! ;)))

  • boky89 24.11.2010.

    šta vam to znači igraju sa srcem...pa ko igra sa srcem pa 95% igra zbog novaca...pa jel ti radiš sa srcem jel voliš radit...nevoliš...kao i svako od nas...prema tome sve je vezno za novce.....

  • chelsea_fan 24.11.2010.

    ne pretjeruj s takvim riječima .. prekomplicirane su za tebe ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare