To je to što me zanima!

'Floyd ga je školovao! Conore, ostavi se boksa jer nisi za to'

Mayweather je sve radio kao po knjizi i tu Irac nije mogao baš ništa. Nadam se dvije stvari. Prvo, da je sada svima jasno da je boks superiorniji sport u odnosu na MMA, rekao je Lewis
Vidi originalni članak

Mislio sam da ga imam u prvim rundama. Možda je sudac malo prerano zaustavio borbu. Žao mi je da nisam pao kako treba, rekao je Conor McGregor nakon poraza od Floyda Mayweathera u Las Vegasu. Bio je to spektakl kojem su nazočile broje face iz raznih životnih sfera i mnogi su ostali oduševljeni poput Georgea Foremana.

No, to nije slučaj kod legendarnog Lennoxa Lewisa.

- Uopće mi nije bila jasna poanta ovoga. Vidim da je ljudima bilo zanimljivo, ali ne razumijem zašto. Neki su čak i najavljivali da će McGregor pobijediti. Pa, ljudi, ne možeš samo tako pobijediti boksača u ringu, ako se sam nisi bavio boksom. A osobito ne jednog od najboljih u povijesti. Nije dovoljno samo biti borac, boks je specifičan sport u kojem koristiš samo ruke - smatra Britanac.

Irac je uputio više udaraca protiv Floyda nego što je uspio Manny Pacquiao prije dvije godine.

- Ovo je bila klasična škola boksa. Mayweather je sve radio kao po knjizi i tu Irac nije mogao baš ništa. Nadam se dvije stvari. Prvo, da je sada svima jasno da je boks superiorniji sport u odnosu na MMA. I, drugo, da ovakve borbe više nećemo gledati jer nemaju nikakvog smisla. Conore, drži se onoga u čemu si dobar. Boks nije za tebe - smatra Lewis.
 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • lolito 28.08.2017.

    svaki mma borac u svojoj osnovi ima solidnu ili dobru ili odlicnu sakacku tehniku i dobro se sluzi njome...pa lakse je njemu uc u ring s boksacem nego obrnuto gdje se sve zivo upotrebljava i di ne mozes to izgurati ko podjednako dobro ne baratas nogama rukama hrvanjem i sl....toliko..uostalom mma je vise gladijatorski sport....koljena laktovi cipelarenja gusenja i sl....svako nek ostane u svom fahu...

  • davidhaye 27.08.2017.

    Što bi bilo Floydu u MMA? Conor bi i njega i Lenoxa demolirao.....Mavrović prvo govori za Conora dobro zatim kada je počeo Conor padat sa snagom kenja konta...sjetite se James Toneya u MMA,ma niti jedan sport ne podcjenivat.

  • bedak11 27.08.2017.

    Postujem Lewisa i po meni je to jedan of najboljih boraca svih vremena, mozda cak i najbolji, ali ova izjava da je boks superirorniji od mma mu ne drzi vodu. Boks je superiorniji od mma samo u boksu. Kao da stavis floyda da igra badminton protiv najboljeg igraca badmintona i kad ga ovaj ubije kazes to je bolji sport od boksa. Glupost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare