To je to što me zanima!

Vatromet Smajlija i Bukvića! Fantastičan nokaut Jurakića

Svaka od četiri borbe u preliminarnom dijelu priredbe FNC 5 bila je fenomenalna. Tri prekida, a jedina koja je otišla do odluke sudaca ujedno je bila i najspektakularnija
Vidi originalni članak

Uvodni dio FNC-a 5 u Zaboku donio nam je pregršt uzbuđenja i sjajnih borbi. Kao što je i bilo za očekivati! Četiri borbe u preliminarnom dijelu programa, tri prekida nokautom, a jedina koja je otišla do odluke sudaca ujedno je bila i najspektakularnija!

PRELIMINARNE BORBE POGLEDAJTE OVDJE:

Prva borba večeri između Hrvata Frana Luke Đurića i Talijana Pietra Mattea Lupina u kategoriji do 61 kilograma pružila nam je obilje akcije na samom startu. Iako je ulazak u prvu rundu bio nešto laganiji, nakon početnog ispitivanja snaga Đurić, inače član Ban Teama, sjajnim je rušenjem iznenadio talijanskog suparnika i odveo borbu u parter.

Nije mu dugo trebalo da dođe u 'full mount' poziciju odakle je teškim udarcima završio posao. Odlična predstava mladog Đurića u debiju, Lupino večeras nije bio dorastao zadatku i pretrpio je prekid tehničkim nokautom u prvoj rundi!

A u idućoj borbi u kategoriji do 84 kilograma Matija Bosančić (21) iz Srbije odmjerio je snage s Talijanom Raffaeleom Stroppom. Inače, Bosančića zbog fizičkog izgleda i velike sličnosti zovu Aleksandar Rakić, a prošle godine bio je pobjednik FNC Armagedona. Radi se o vrlo atraktivnom i agilnom borcu što je prezentirao i večeras.

Nakon promašenog high kicka odradio je napad ručnim tehnikama poslije kojeg je Stroppa dobio teška dva udarca. Uslijedila su dva fantastična koljena iz klinča samo da bi Bosančić, kao i Đurić u prvoj borbi, protivnika srušio u parter.

Teškim 'čekićima' mu je otvorio gard, plasirao fantastičan lakat pa novim udarcima završio posao u prvoj rundi!

Uslijedio je okršaj između Hrvata Pleurata Smajlija i Đorđa Bukvića iz Srbije u kategoriji do 77 kilograma. Najavljivan je spektakl, spektakl smo i dobili! S razlogom je ova borba ponijela epitet potencijalne borbe večeri. A nakon tri runde bespoštednog rata sudačka odluka bila je jednoglasna: slavio je Smajli!

Brutalan 'brawl', izmjene s obje strane kao u borbama Diega Sancheza ugrijali su zabočku publiku, gdje se gotovo svaka minuta odgledala u jednom dahu. Vrlo uzbudljiv okršaj na koncu je pripao hrvatskom borcu iz ATT-a.

Posljednja borba preliminarnog programa između Denisa Jurakića iz Srbije i Simonea D'Anne iz Italije završila je prije nego je i počela.

Jurakić je fantastičnim desnim krošeom ugasio Talijana malo nakon početka prve runde i na spektakularan način zaokružio uvodni dio priredbe.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • MRKIMEDO_DE 27.03.2022.

    užas,teški amaterizam

  • TdoT 26.03.2022.

    Top event

  • svojnasvome333 26.03.2022.

    Jedan drugog love po ringu Forgac je napravio brend od mma kao Rubrlj grill od čevapa pa je propo sve fejk

Komentiraj...
Vidi sve komentare