Obavijesti

Sport

Komentari 12

Vatromet Smajlija i Bukvića! Fantastičan nokaut Jurakića

Vatromet Smajlija i Bukvića! Fantastičan nokaut Jurakića

Svaka od četiri borbe u preliminarnom dijelu priredbe FNC 5 bila je fenomenalna. Tri prekida, a jedina koja je otišla do odluke sudaca ujedno je bila i najspektakularnija

Uvodni dio FNC-a 5 u Zaboku donio nam je pregršt uzbuđenja i sjajnih borbi. Kao što je i bilo za očekivati! Četiri borbe u preliminarnom dijelu programa, tri prekida nokautom, a jedina koja je otišla do odluke sudaca ujedno je bila i najspektakularnija!

PRELIMINARNE BORBE POGLEDAJTE OVDJE:

Prva borba večeri između Hrvata Frana Luke Đurića i Talijana Pietra Mattea Lupina u kategoriji do 61 kilograma pružila nam je obilje akcije na samom startu. Iako je ulazak u prvu rundu bio nešto laganiji, nakon početnog ispitivanja snaga Đurić, inače član Ban Teama, sjajnim je rušenjem iznenadio talijanskog suparnika i odveo borbu u parter.

Nije mu dugo trebalo da dođe u 'full mount' poziciju odakle je teškim udarcima završio posao. Odlična predstava mladog Đurića u debiju, Lupino večeras nije bio dorastao zadatku i pretrpio je prekid tehničkim nokautom u prvoj rundi!

A u idućoj borbi u kategoriji do 84 kilograma Matija Bosančić (21) iz Srbije odmjerio je snage s Talijanom Raffaeleom Stroppom. Inače, Bosančića zbog fizičkog izgleda i velike sličnosti zovu Aleksandar Rakić, a prošle godine bio je pobjednik FNC Armagedona. Radi se o vrlo atraktivnom i agilnom borcu što je prezentirao i večeras.

Nakon promašenog high kicka odradio je napad ručnim tehnikama poslije kojeg je Stroppa dobio teška dva udarca. Uslijedila su dva fantastična koljena iz klinča samo da bi Bosančić, kao i Đurić u prvoj borbi, protivnika srušio u parter.

Teškim 'čekićima' mu je otvorio gard, plasirao fantastičan lakat pa novim udarcima završio posao u prvoj rundi!

Uslijedio je okršaj između Hrvata Pleurata Smajlija i Đorđa Bukvića iz Srbije u kategoriji do 77 kilograma. Najavljivan je spektakl, spektakl smo i dobili! S razlogom je ova borba ponijela epitet potencijalne borbe večeri. A nakon tri runde bespoštednog rata sudačka odluka bila je jednoglasna: slavio je Smajli!

Brutalan 'brawl', izmjene s obje strane kao u borbama Diega Sancheza ugrijali su zabočku publiku, gdje se gotovo svaka minuta odgledala u jednom dahu. Vrlo uzbudljiv okršaj na koncu je pripao hrvatskom borcu iz ATT-a.

Posljednja borba preliminarnog programa između Denisa Jurakića iz Srbije i Simonea D'Anne iz Italije završila je prije nego je i počela.

Jurakić je fantastičnim desnim krošeom ugasio Talijana malo nakon početka prve runde i na spektakularan način zaokružio uvodni dio priredbe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
FNC 5, Prelimsi 19 sati , Zabok, Hrvatska
Sortiranje događaja
KRAJ PRELIMINARNOG DIJELA

Stigli smo do kraja preliminarnog dijela programa. Slijedio glavni dio priredbe.

PPV za glavni dio možete kupiti putem platforme 'FNC.tv' po cijeni od 29 kuna, a sve ćete moći gledati i na našem portalu kupnjom mjesečne ili godišnje pretplate.

>> KLIKNI OVDJE I KUPI SVOJ PPV

FANTASTIČAN NOKAUT JURAKIĆA

Dobre izmjene na samom startu, Jurakić je pogodio desni kroše, ali vidjelo se da je D'Anna iskusan i nije se dao navući.

A onda je samo odjednom sijevnuo novi desni kroše koji fantastično odsjeo na bradi D'Anne i Talijan se ispružio koliko je dug. Uslijedio je popratni 'čekić' i sve je bilo gotovo u tren oka!

Kakav fantastičan nokaut Jurakića u prvoj rundi!

4. BORBA

Posljednja borba preliminarnog dijela priredbe bit će između Talijana Simonea D'Anne i Srbina Denisa Jurakića.

SMAJLIJU RAT PROTIV BUKVIĆA

Najavili smo spektakl, spektakl smo i dobili! S razlogom je borba Pleurata Smajlija iz Hrvatske i Đorđa Bukvića iz Srbije ponijela epitet potencijalne borbe večeri. A nakon tri runde bespoštednog rata sudačka odluka bila je jednoglasna: slavio je Smajli!

1. RUNDA

Vatromet na samom početku!

Bukvić je plasirao middle kick u tijelo, ali u kontri primio fantastičan desni kroše. Uslijedio je klinč u kojem je Smajli sjajnim 'dirty boxingom' nanio dosta štete srpskom borcu.

Ipak, iako je Bukvić posrnuo i činilo se da će ga član ATT-a u Zagrebu završiti, uspio je doći sebi pa dobrom kontrolom tijela uz žicu uspostavio ritam.

Ali kakav fantastičan novi desni kroše Smajlija. Odlično radi iz klinča. Vraća Bukvić sjajnim direktom! Fantastična borba, pravi 'krešendo', kako je rekao Matej Truhan u prijenosu!

Borci su se preselili u centar kaveza i Bukvić je tvrdim krošeom pogodio Smajlija pa mu izbio zaštitnu gumu iz usta, a onda stražnjim kružnim udarcem rukom odlično pogodio.

Nevjerojatno kako su u ovoj bespoštenoj borbi oba borca ostala na nogama do kraja prve runde!

2. RUNDA

U drugoj rundi nijedan ni drugi borac nisu ustuknuli i ponovno smo od starta gledali žestok sukob. Prvi pravi napad pripao je Bukviću, koji je Smajlija odveo do žice pa iz klinča lansirao sjajan lakat.

Uslijedilo je odlično rušenje 'single legom', dok je Smajli pokušao kontrirati giljotinom, ali nije uspio. A onda se sjajno riješio problema i uspio podići na noge iako je djelovalo da će mu Bukvić uspjeti uzeti leđa.

Bespoštedna borba cijelih osam minuta ispuhala je borce pa je ostatak druge runde prošao u nešto smirenijem ritmu.

3. RUNDA 

Sportski pozdrav na startu treće runde. Smajli je lansirao fantastičan lijevi direkt i ponovno je uslijedio vatromet u stilu Diega Sancheza. Bespoštedni brawl, sjajna uzbudljiva izmjena s obje strane koju je zaustavio Smajli pokušajem giljotinem.

Bukvić je iskoristio priliku i ponovno srušio hrvatskog borca uz žicu. Borci su se pridigli, a Smajli je fantastičnim laktom probao čvrstinu Bukvićeve brade nakon čega je srpski borac uzvratio koljenom.

Smajli je, potom, sjajno srušio Bukvića, pogodio front kick pa pogodio dobar desni kroše. Bukvić je neoprezno pokušao odraditi rušenje, ali je primio nekoliko teških 'čekića'. I kraj! Kakva fantastična borba!

Suci su nakon tri mukotrpne runde odlučili: jednoglasna pobjeda Pleurata Smajlija!

3. BORBA

Slijedi nam borba Pleurata Smajlija iz Hrvatske i Dorđa Bukvića iz Srbije u kategoriji do 77 kilograma. Fantastičan okršaj i vjerojatno najbolji iz preliminarnog dijela programa. Potencijalno i cijele priredbe.

Svečano za ovu priliku kavezom će u ulozi ring djevojke prošetati Goran Babić-Hambi.

Komentari 12