To je to što me zanima!

Football Manager tvrdi: Sedmi najveći talent Brazila u Dinamu

Prema parametrima spomenute igre novo Dinamovo pojačanje Marcos Guilherme mogao bi postati jedan od najboljih igrača svijeta. Naime, on je među deset najtalentiranijih Brazilaca u Football Manageru
Vidi originalni članak

Football Manager vrlo je popularna nogometna simulacija zbog svoje impresivne baze podataka te niza zanimljivih detalja. Igra poznata po širini baze igrača o kojoj brine oko 2500 'researchera' i skauta diljem svijeta od velike je pomoći i menadžerima diljem Europe. Jedan od njih je i Arsene Wenger:

- Ne sramim se potražiti igrača u FM-ovoj bazi, nitko nema brojniju skautsku službu na svijetu - rekao je Francuz.

Prema parametrima spomenute igre novo Dinamovo pojačanje Marcos Guilherme mogao bi postati jedan od najboljih igrača svijeta.

Za razliku od razdoblja iz 2006. godine u kojoj su 'modri' dovodili igrače na temelju video snimki te se propisno osramotili (Anderson Costa), možda su se danas odlučili za provjereniju varijantu.

Naime, on je među deset najtalentiranijih Brazilaca u Football Manageru.

Riječ je o brzonogom ofenzivcu koji će po dolasku u Dinamo odmah postati najlakši igrač u svlačionici. Sa 172 cm visine i svega 65 kg, u boksu bi bio poluvelter kategorija. Brz igrač raznovrsnih poteza koji može napraviti razliku u igri 'jedan na jedan'.

VIDEO

Marcosu Guilhermeu postavljen je potencijal gotovo jednak kao Adnanu Januzaju (Manchester United), a prema mišljenju igrice, talentiraniji je od Louisa Schauba, najboljeg igrača austrijske lige i člana bečkog Rapida.

On je sedmi najtalentiraniji mladi igrač Brazila.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • parangal300 27.01.2017.

    Kad onu shvate kako mi nemamo pojma,mi vec vodimo 2:0

  • Josip Joe Milovich 26.01.2017.

    Khm... Freddy Adu, Maxim Tsyhalka, Tommy Svindal-Larsen, Eveldin Trešnjić, Ahmed Soukouna, Carlos Martins, Cherno Samba...

  • VelikaGuzica 26.01.2017.

    Neznam sve mi je to tak... I taj marcos i sammir se moraju pokazati, ono sto je svakako pametno je da ga je dinamo doveo na posudbu a ne odmah otkupio ugovor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare