To je to što me zanima!

Talijanski veznjak se dirljivom porukom oprostio od Hajduka

Zahvalio bih se svim ljudima koji su bili dio ovog putovanja - mojim sjajnim suigračima, trenerima, svim ljudima iza pozornice, klubu, a posebna zahvala ide predivnim navijačima, napisao je Fossati
Vidi originalni članak

Marco Fossati (30) stigao je na Poljud 2021. godine, prvo na posudbu, a potom je na ljeto potpisao dvogodišnji ugovor kao slobodan igrač.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je vrlo bitan kotačić kod trenera Valdasa Dambrauskasa i Mislava Karoglana. Plemeniti veznjak koji je gradio Hajdukovu igru uz Filipa Krovinovića, no pao je u drugi plan dolaskom Ivana Leke zbog manjka brzine i slabosti u obrambenoj fazi igre. Skupljao je mrvice s klupe, a kako mu je ugovor isticao na kraju sezone, bilo je sve izvjesnije kako je odigrao svoje za Hajduk.

Talijan se oprostio od Hajduka 

A posljednji susret bio mu je onaj protiv Šibenika u posljednjem kolu HNL-a. Hajduk neće produžiti ugovor s njim pa Talijan ima slobodne ruke u potrazi za novim klubom. Jedan je od čak šestorice igrača koje više nećemo gledati u bijelom dresu, a Poljud napušta sa 78 utakmica u nogama, dva gola i četiri asistencije te još bitnije, s dva osvojena Kupa.

Nekoliko puta je javno iskazao koliko se divi Hajdukovim navijačima, a sada se od njih oprostio objavom na društvenim mrežama.

- Stigao je kraj jednom od najfascinantnijih i najbogatijih iskustava moje karijere. Zahvalio bih se svim ljudima koji su bili dio ovog putovanja - mojim sjajnim suigračima, trenerima, svim ljudima iza pozornice, klubu, a posebna zahvala ide predivnim navijačima zbog kojih sam iskusio jedinstvene emocije. Želim vam sve najbolje u budućnosti - napisao je Fossati.

Hajduk mu je bio jedini klub izvan Italije, a vrlo izvjesno je da će se opet vratiti u domovinu gdje je igrao za niz klubova poput Verone, Cagliarija, Monze, mladih momčadi Milana i Intera...

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • gavran_st 03.06.2023.

    plemeniti veznjak??? losa kopija jusufa hatunica...steta, jer ovo otvara 'ajduciji sansu da se pojacaju

  • mlado staro život cili 03.06.2023.

    Hvala Fossati na svemu❤💙 lijepo je vidjeti kako svaki igrač kada odlazi iz Hajduka zahvaljuje navijačima,suigračima, upravi ❤💙, kod p.aj .c e k-a je drugačije svi jedva čekaju pobjeći iz ru-glo.....ra , pa u većem broju su ispratili beb.eka u mirovinu već kapetana ademij.a🤣

  • Tko sere 95 03.06.2023.

    Dokaz da napredujemo i da radimo dobar posa, HŽV 🔴🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare