To je to što me zanima!

FOTO Perišić iznenadio navijače na utakmici Partizana i Crvene zvezde. Djeca ga 'užicala' fotku

Nogometaš Tottenhama koji se oporavlja od teške ozljede koljena u beogradsku Stark Arenu ušetao je na štakama, a kako navode srpski mediji, svi prisutni bili su u potpunoj nevjerici
Vidi originalni članak

Partizan i Crvena zvezda u beogradskoj Stark Areni igraju utakmicu 5. kola ABA lige, a košarkaški "večiti derbi" došao je pogledati i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometaš Tottenhama koji se oporavlja od teške ozljede koljena u dvoranu je ušetao na štakama, u društvu kondicijskog trenera Andreje Milutinovića, a kako navode srpski mediji, svi prisutni bili su u potpunoj nevjerici.

Perišić je s društvom zauzeo mjesta u prvim redovima, a dolazak Hrvata u Beograd svojom je pojavom zaokružio Aleksandar Petrović, koji se srdačno pozdravio s našim nogometašem. 

OČEKIVALI SU VIŠE... Navijači podijeljeni oko popisa: Gdje su njih dvojica? Komedija. Ne može promijeniti pola ekipe PROMJENE ZA FINALE KVALIFIKACIJA ANKETA Ocijenite Dalićev popis! Tko je zaslužio poziv, a tko ne?

Srpski mediji navode da nisu navikli na ovakve prizore na srpskom vječitom derbiju, a prisjećaju se i vremena kada je ovakvo nešto bilo nezamislivo. 

Hrvatski nogometni reprezentativac i legenda hrvatske košarke u Beogradu pred tisućama navijača, a oni ne da ih ne vrijeđaju, nego se žele fotografirati s njima. Čini se da se neke stvari ipak mogu ostaviti u prošlosti...

Idi na 24sata

Komentari 99

  • superpametni 31.10.2023.

    Torcida je oduševljena ovim potezom i najavila gosotvanje na sljedećem večitom derbiju.

  • BROKRO 31.10.2023.

    Sport i Glazba vezu normalne ljude , samo bolesnici i nacisti te ljudi koji nisu kod kuce u privatnom zivotu zadovoljni sa sobom , mrze sve oko sebe!!

  • Lola Slavonska 31.10.2023.

    Kažu svaka ptica svome jatu leti

Komentiraj...
Vidi sve komentare