To je to što me zanima!

FOTO Torcida odala počast svim braniteljima i Oluji: 'Sanjajuć' svjetlo išli su u nemoguć boj'

Zaista spektakularan dekor pružili su navijači Hajduka, koji je otišao u svijet. A onda su razvili transparent kojim su odali počast vojno-redarstvenoj operaciji "Oluja" i hrvatskim braniteljima
Vidi originalni članak

Hajduk je u velebnoj atmosferi pred oko 33 tisuće navijača dočekao portugalsku Vitoriju Guimaraes. Ulog je bio playoff Konferencijske lige pa su Splićani priredili zaista spektakularnu koreografiju i okruženje u 3. pretkolu.

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide protiv Vitorije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Torcida je uvela novitet i pojedini dijelovi sjeverne tribine mijenjali su kartone tijekom koreografije kako bi se dobio efekt pokreta.

SPLIĆANI UVELI NOVITET VIDEO Pogledajte spektakl od koreografije Torcide na Poljudu

Zaista spektakularan dekor pružili su navijači Hajduka, koji je tako otišao u svijet. A onda su razvili transparent kojim su odali počast vojno-redarstvenoj operaciji "Oluja" i svim hrvatskim braniteljima.

- Dok su korijeni zemlje čuvali suze i znoj, oni su sanjajuć' svjetlo išli u nemoguć boj. Oluja '95. - pisalo je na transparentu koji je razvila Torcida.

Splitski navijači tako su dali svoj obol u obilježavanju 27. obljetnice "Oluje" kojom su Hrvatska vojska i policija oslobodili okupiranja područja Republike Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • nikolina26 05.08.2022.

    negledam nogomet i nije me briga ko ce dobit ko izgubit ja od toga nemam kruva

  • OBJEKTIVNIopettu 05.08.2022.

    DS1989 tvoj kontekst je jasan a moj jos jasniji. U vas su logori, ubijanja i mucenja, silovanja na ponos? Sto se tice torcide, nadam se da poslije ovog odavanja pocasti necete opet tuci hrvatski narod i razbijati hrvatsku imovinu?

  • pokralisunamdrzavubolan 05.08.2022.

    Bravo braco moja

Komentiraj...
Vidi sve komentare