To je to što me zanima!

Fotografirao susret Đokovića i Plenkovića: 'Je li ovo kontakt? Ja sam morao u samoizolaciju'

Mario Ćužić vozio se s Grigorom Dimitrovim 45 minuta u vozilu i također je bio negativan na testu, a mora u samoizolaciju. Ironično se pita treba li i premijer Plenković
Vidi originalni članak

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković pozitivan je na korona virus, kao i njegova supruga Jelena, a prošli vikend susreo se s premijerom Andrejem Plenkovićem u Zadru na Adria Touru.

Predsjednik Vlade RH testirao se na COVID-19 i negativan je, a ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak, koji je u samoizolaciji, rekao je kako između njih nije bilo fizičkog kontakta, nego se radilo o dodiru šakama i boravak u zatvorenom prostoru trajao je manje od tri minute pa premijer ne treba u samoizolaciju.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković ima COVID-19

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, fotograf koji je zabilježio njihov susret objavio je novu fotografiju na kojoj Plenković tapša Đokovića po ramenu i pita se zašto on, koji se vozio sa zaraženim tenisačem Grigorom Dimitrovim, mora u samoizolaciju, a premijer ne. I sam se testirao i negativan je.

"Ja sam u samoizolaciji jer sam bio u neposrednom kontaktu s Dimitrovim. Vozio se u kombiju s njegovim trenerom i s njim od Zemunika do hotela 45 minuta, nismo imali kontakt tijelima, dapače, sjedio sam red iza njega. Moj prvi nalaz je negativan. Moram u samoizolaciju", napisao je Mario Ćužić, službeni fotograf Hrvatskoga teniskog saveza.

"Premijer kaže da se nije dodirivao s Novakom koji je prema najnovijim informacijama također zaražen. S obzirom da sam fotografirao taj susret i objavljen je na službenim stranicama i društvenim mrežama. Moje je pitanje je li ovo kontakt ili nije? Što vi mislite? #ostanimoodgovorni", dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO: Tenisači se zabavljali prije turnira u Zadru!

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Budni 24.06.2020.

    Pa kaj nisi išao pješice a on neka se sam vozi!?

  • SportFan 23.06.2020.

    A eto rame si je balavio malo nole

  • T1000 23.06.2020.

    Majica koju Đoković nosi nije original...znak la costa nije pravi...rep mora biti vodoravan sa krokodilom a jezik crven...lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare