To je to što me zanima!

Krvavi sukob frakcija BBB-a u Luksemburgu: 20-ero uhićenih

Oko 19 sati dogodio se sukob nekoliko stotina navijača, a osim šaka letjele su i boce te je napravljena i velika šteta na jednom kombiju čakovečkih registracija...
Vidi originalni članak

Sukobi frakcija navijača Dinama nastavili su se i u dalekom Luksemburgu. Kako piše tamošnji Luxemburger Wort više od 20 navijača je uhićeno nakon sukoba uoči utakmice Fole i Dinama.

Oko 19 sati dogodio se sukob nekoliko stotina navijača , a osim šaka letjele su i boce te je napravljena i velika šteta na jednom kombiju čakovečkih registracija. Srećom, tamošnja policija bila je spremna na moguće izgrede te su brzo reagirali specijalci i spriječili moguće žrtve.

- Dinamo je poznat po svojim nasilnim i rasističkim navijačima. Bad Blue Boysi su i ovdje uz puno pirotehnike uzrokovali štetu - piše Luxemburger Wort gdj e možete pogledati i fotografije sukoba.

Idi na 24sata

Komentari 261

  • Brckoboy Armel 23.07.2015.

    samo stete ugledu kluba i drzave iz koje dolaze..delikventi

  • dobro jutro 23.07.2015.

    Ti ludjaci nisu isli na utakmicu vec bas raditi nerede,sto cemo sada poduzeti Ostojicu

  • jozabroz 23.07.2015.

    s obzirom da se iste "situacije" ponavljaju non stop, da su kazne zbilja nikakve, mozda da se zapitam ko je taj iz vlasti koji nastoji da se krivci ne spremaju u zatvor i kome treba ovakvo sramocenje dinama, zagreba i hrvatske?? mislim da odgovor nije tesko pronaci,,))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare