To je to što me zanima!

Francesco Totti: Hladno mi je ovako visoko, na vrhu...

Malo se smrzavam, jer nisam naviknut na ovo. Hladno je ovako visoko, na vrhu ljestvice, rekao je uz smijeh kapetan Rome, Francesco Totti (33)
Vidi originalni članak

Bila je sredina kolovoza i konačno je počela Serie A. Od Rome su se očekivale velike stvari, ali nije bajno krenulo. Poraz u prvom kolu kod Genoe, a onda i domaći od Juventusa. Rimljani su ubilježili peti poraz već u 10. kolu 28. listopada kod Udinesea. Tko bi tada rekao da je Roma legitimni kandidat za scudetto.
A baš to im je bio posljednji poraz u ligi. Sad već 23 kola ne znaju za poraz i pet kola prije kraja, prvi su na tablici sa bodom više od Intera i četiri više od Milana. U Rimu je 'ludnica', a svi vjeruju u novi naslov, prvi nakon sezone 2001/02.
- Malo se smrzavam. Nisam naviknut na ovo. Hladno je ovako visoko, na vrhu ljestvice - uz smijeh je rekao Totti i nastavio:
- Pred nama je još pet utakmica i svaku moramo odigrati kao da je finale svih finala. Moramo svaku utakmicu odigrati s ogromnim motivom i izgarati od želje da protiv svakoga pobijedimo.
Roma u nedjelju igra gradski derbi s Lazijom (16.), a potom dočekuje vrlo dobru Sampdoriju (5. na tablici). Idu Parmi (9.), na Olimpicu igraju protiv Cagliarija (12.), i u zadnjem kolu idu na noge Chievu (14.). Inter već u petak na San Siru igra protiv Juventusa (6.), a domaćin je i 'utopljeniku' Atalanti (18.). Slijedi gostovanje kod Lazija, pa sigurni bodovi jer dolazi Chievo, i na kraju možda i presudna utakmica protiv već gotovo otpisane Siene (19.). Čini se da Inter ima nešto lakši raspored, no ne smije se zaboraviti da Mourinhova momčad ima i utakmice polufinala Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • rodbina 12.04.2010.

    dobro šta se sada vrijeđate:sljedeće kolo odlučuje,onda likujte

  • fcjan 12.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_42970 12.04.2010.

    čuo sam da če opet zatoplit

Komentiraj...
Vidi sve komentare