To je to što me zanima!

Franck Guela: Ne želim ja otići, tjeraju me iz Dinama

Iako je Branko Ivanković objavio da je veznjak iz Obale Bjelokosti sam poželio otići iz kluba, Guela je otkrio da trenerova verzija i nije najtočnija
Vidi originalni članak

Guela mi je došao i rekao da želi otići. Misli da nije dobio pravu priliku i želi potražiti novi klub, tvrdio je nakon utakmice s Cibalijom Dinamov trener Branko Ivanković.
No dan poslije njegovu je verziju priče demantirao osobno Guela.
- Nikad mu to nisam rekao niti razgovarao s njim o tome. Trener je sam odlučio izbaciti me iz momčadi, a nikad prije nije ni natuknuo ništa na tu temu - za dnevne novine objasnio je Did’dy.
Razočaran je odnosom prema njemu u Maksimiru. Tvrdi da je trener Ivanković uvijek bio zatvoren prema njemu i nije mu jasno zgob čega je ovako odlučio. Nikada mu, tvrdi, nije ništa prigovarao, ni izdaleka nije mogao predvidjeti ovakav razvoj situacije. U godinu dana nije dobio pravu priliku, nekoliko utakmica u kontinuitetu, a sada više na njega ne računaju.
Franck Manga Didd'y Guela tako se našao u situaciji da godinu dana nakon što je stigao iz Grčke za nešto više od 200.000 eura sam trenira na Maksimiru, a ostatak "složne" Dinamove momčadi na nekoj je vrsti "team-buildinga" u Dubrovniku. Razočaran i podcijenjen, kao i toliki igrači u Maksimiru posljednjih godina.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zlundralo 19.08.2008.

    a i bolje mu je da ode...nema za čim žaliti jer ovakav dinamo je sramota....al nece mamic da ga pusti dok na njemu nema barem sto miceka u đepu....a ne kužim i tog smetlara mamića pa prodo je modriča sa tim novcima mogao je kupit bar 5 igraća koji bi bili pojačanje,a ne moralesa....

  • nogometas05 19.08.2008.

    Problem kod Guele je so previse davi loptu ali najveci sto nikada nije igrao ono sto je igrao u Grckoj-polu-spicu-a zasto?jer mutavi Ivankovic ni ne pomislja igrati4-4-2 sustav(po mogucnosti u romb formaciji)!A istina je da nikad nije dobio sansu kako treba-ja vam kazem postovani navijaci Dinama umjesto sto silom rusite Mamica i sad Hrgovica okrenite se rusenju trenera-pa taj puran ce unistiti klub totalno sa svojim fix idejama i glupom taktikom!Lako je njemu srat u nasoj ligi kad su svi drugi saka jada ali svejedno mucno je gledati ovakav Dinamo i njegov odnos prema igracima koji mu nisu ljubimci a ustvari nisu losi igraci!!!!!

  • Jolinho 19.08.2008.

    Šteta, dobar igrač, bar bolji od većine u Dinamu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare