To je to što me zanima!

Franck Ribery produljio ugovor s Bayernom na još godinu dana

Iznimno nas veseli što će Franck ostati. U ovoj je sezoni ponovno dokazao kako je nezaobilazni član naše momčadi. Osim toga, on je ljubimac naših navijača, rekao je sportski direktor Salihamidžić
Vidi originalni članak

Francuski 35-godišnji nogometaš Franck Ribery produžio je do kraja lipnja 2019. vjernost Bayernu, klubu u koji je stigao 2007. godine, objavio je u ponedjeljak njemački nogometni prvak na svom službenom internetskom portalu.

Ribery je u 11 sezona sakupio 247 nastupa u Bundesligi i postigao 80 pogodaka, a ove je godine s Bayernom po osmi put osvojio naslov prvaka Njemačke. Uz to, ovaj sjajni francuski napadač osvojio je pet puta Kup Njemačke te bio neizostavni član momčadi koja je 2013. osvojila Ligu prvaka, europski Superkup i naslov svjetskog klupskog prvaka. 

- Veseli me što ću još jednu sezonu ostati članom ovog iznimnog kluba. München je za mene i moju obitelj postao pravim domom i ponosan sam što ću i dalje nositi dres Bayerna - izjavio je prilikom potpisivanja produženja ugovora Franck Ribery.

- Iznimno nas veseli što će Franck ostati. U ovoj je sezoni ponovno dokazao kako je nezaobilazni član naše momčadi. Osim toga, on je ljubimac naših navijača - izjavio je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić.

Veselit će to i Niku Kovača koji od sljedeće sezone preuzima klupu Bayerna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hajdukov_jogurt 07.05.2018.

    Kralj

  • NIKE 07.05.2018.

    Bolje da ga se riješe jer će biti prije primorani dati krilnu odgovornost nekome od mlađih igrača. Bayern je odlična momčad bez krilnih ubojica i Niko će imati dosta posla da vrati LP ba Alianz Arenu.

  • sena2 07.05.2018.

    Veliki igrac,steta sto je imao nesrecu sa ozljedama jer je mogao dostici vrh i biti najmanje uz bok velikom Messiju. Ali drago mi je da ostaje jos jednu sezonu jer moze pomoci Bayernu u rotiranju tokom iduce sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare