To je to što me zanima!

Francuski izbornik se naklonio našima: Pa razje*ali ste nas...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Francuski izbornik Yannick Noah poznat je kao čovjek bez dlake na jeziku, a i kao igrač bio je poznat kao pravi dinamit. Prije nekoliko dana kritizirao novi format Davis Cupa koji će krenuti od iduće godine.
Vidi originalni članak

Hrvatska je zasluženo pobijedila Francusku u finalu Davis Cupa, a izbornik Yannick Noah oduševio je sa svojom reakcijom. On je gospodski čestitao našim tenisačima znajući da njegovi igrači nisu imali nikakve šanse protiv nas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čilić je razbio Pouillea za naš treći, odlučujući bod. Prišao je Noah našim tenisačima u jednom trenutku, i rekao: Razje*bali ste nas, čovječe!

Francuski izbornik poznat je kao čovjek bez dlake na jeziku, a i kao igrač bio je poznat kao pravi dinamit. I sam je prije nekoliko dana kritizirao novi format Davis Cupa koji će krenuti od iduće godine. 

- Pogledajte ovaj pehar, dobro ga pogledajte. Dogodine ga više nema jer se vama ne sjedi par puta godišnje na mečevima u pet setova - rekao je Noah prije nekoliko dana asocirajući na promjenu formata.

- Izgubili smo, gotovo je. Izgubili smo protiv mnogo bolje momčadi koja je zaslužila pobjedu. Dali smo sve od sebe. Mogli smo učiniti mnogo toga, mnogo različitih poteza povući, ali sad je gotovo - rekao je izbornik kojega će na klupi zamijeniti Amelie Mauresmo.

Noah je već sedam godina izbornik francuske teniske reprezentacije, a s naslovom su se okitili prošle godine.

U subotu je prije meča parova pustio suzu tijekom sviranja francuske himne, a upravo je to što se gubi u novom formatu. Gubi se ta emocija i domaćinska atmosfera koja je godinama krasila Davis Cup.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Munjara1969 25.11.2018.

    Bravo Noah! Postoji ipak vjera u sport!

  • IlijanMax 25.11.2018.

    Hrvatska je prvak svijeta 🏆 🇭🇷

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 25.11.2018.

    Nitko nije primijetio podatak za sljedećeg francuskog izbornika(cu) - bivšu tenisačicu Amelie Mauresmo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare