To je to što me zanima!

Francuski reprezentativac osumnjičen za silovanje!

Naime, kako pišu francuski mediji, Ben Yedder i njegov brat osumnjičeni su za silovanje dvije djevojke, 19-godišnjakinje i 20-godišnjakinje. Nakon kraja sezone odmarao se na Azurnoj obali, a tamo se navodno i dogodio zločin
Vidi originalni članak

Wissam Ben Yedder (32) kapetan je Monaca i povremeni francuski reprezentativac, a posljednjih dana u medijski vrtlog upao je zbog optužbi za silovanje!

Naime, kako pišu francuski mediji, Ben Yedder i njegov brat osumnjičeni su za silovanje dvije djevojke, 19-godišnjakinje i 20-godišnjakinje. Nakon kraja sezone odmarao se na Azurnoj obali u mjestu Alpes-Maritimes, a tamo se, početkom tjedna, dogodio navodni zločin. Obojica su se izjasnila nevinima.

Istraga je u tijeku pa ovaj dvojac još nije uhićen niti priveden na ispitivanje. Optužbe je potvrdio Ured lokalnog tužitelja u Grasseu koji se nalazi u spomenutoj regiji Alpes-Maritimes.

Ben Yedder je povremeni francuski reprezentativac koji je za svoju zemlju odigrao 19 utakmica, a igrao je i protiv Hrvatske. U karijeri je igrao za Toulouse i Sevillu, a prije četiri godine se za 40 milijuna eura skrasio u Monacu gdje je postao kapetan. U 167 utakmica zabio 98 golova i 32 puta asistirao. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare