To je to što me zanima!

Francuski superstar uhićen jer je pljesnuo djevojku po - guzi

Izvještaji kažu da se malo previše "opustio" i da je jednu djevojku udario po stražnjici. Njoj se to uopće nije svidjelo, pa je slučaj prijavila policiji koja je u svoje "odaje" odvela nestašnog Francuza
Vidi originalni članak

Earvin Ngapeth, jedan od najpoznatijih svjetskih odbojkaša, optužen je za seksualno uznemiravanje, prenio je brazilski Globo.

Francuski je odbojkaš, naime, slavio svjetsku klupsku broncu u brazilskom Belo Horizonteu koju je osvojio sa svojim ruskim klubom Zenitom iz Kazanja, a u slavlju je pretjerao toliko da je završio u - pritvoru.

IMOCO VOLLEY CONEGLIANO Izbornik odbojkašica Hrvatske Santarelli klupski prvak svijeta

Izvještaji kažu da se Ngapeth malo previše "opustio" i da je jednu djevojku udario po stražnjici. Onako, znate, pljesnuo ju. Njoj se to uopće nije svidjelo, pa je slučaj prijavila policiji koja je u svoje "odaje" odvela nestašnog Francuza protiv kojeg je podignuta i kaznena prijava.

On to nije zanijekao, štoviše, ali pitanje je koliko će povjerovati u njegovu obranu da je - zamijenio djevojke!?

Kako god, ovo mu nije prvi put da je završio iza rešetaka, prije četiri godine fizički je napao kontrolora na pariškoj željezničkoj postaji jer, eto, kontrolor se drznuo odbiti njegovu molbu da vlak pričeka njegovog prijatelja. I za to zaradio "šljivu" na oku.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • komentator__Luka 10.12.2019.

    nesmiješ curu više po guzi niti buljiti odmah se bune, a stalno se skidaju sve na izvolte, glupo

  • Dr.Gonzo. 10.12.2019.

    Dobro da nemam para i da nisam na lutriji dobio, inace bi proveo zivot na sudu zbog ovakvih stvari.... Iako se u moje vrijeme malo drugacije gledalo na ovo, nisu zenama pare u ocima zasvjetlile na najmanju pomisao seksualnog uznemiravanja.

  • Wolker 10.12.2019.

    Nek mu sude u Hrvatskoj,pustili bi ga odmah i jos bi dobio priznanje za uzornog građanina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare