To je to što me zanima!

Francuzi plasirali senzaciju: PSG želi dovesti Rijekinog Fruka?!

Iako većina francuskim medija piše kako je interes za Fruka velik, navodno još nitko nije kontaktirao momčad s Kvarnera, tako da je ova priča još uvijek rekla-kazala
Vidi originalni članak

Toni Fruk najbolji je asistent HNL-a i riječki genijalac koji je ove sezone napravio ogroman iskorak. A njegov nevjerojatan napredak nije prošao nezapaženo ni među najvećim klubovima u Europi! 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Skauti francuskog prvaka gledali su utakmicu Dinama i Rijeke jer ih zanima Rijekin ofenzivac i jako su zagrizli za njega. PSG u svoje redove želi dovesti Osimhena i Bernarda Silvu. Prema pisanju francuskog portala Les Transferts i profila na društvenim mrežama PSGInside-Actus, PSG želi u svoje redove dovesti Tonija Fruka!

Fruk je u 22 ovosezonske utakmice asistirao 12 puta i zabio je dva gola. Njegov izostanak odlično se vidio protiv Varaždina jer se momčad Željka Sopića mučila doći do gola. Iako većina francuskim medija piše kako je interes za Fruka velik, navodno još nitko nije kontaktirao momčad s Kvarnera, tako da je ova priča još uvijek rekla-kazala.

NIJE MU SE ISPLATIO POTEZ VIDEO Enrique izvadio Mbappéa na poluvremenu, a PSG kiksao

Ali PSG-ovi skauti koji su bili na Maksimiru ne skrivaju da su tamo došli zbog Fruka. Damir Mišković ne bježi od prodaje svojih najboljih igrača za ozbiljne novce, pa je tako za očekivati da će PSG za Fruka morati dobro iskeširati. Ipak, ako nekome nije problem novac, onda je to PSG-u. 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • rexxx 05.03.2024.

    Hoće Paris, al onaj iz druge lige.

  • okii 04.03.2024.

    Fruk u PSG moze za vodonosu 

  • Inati se Slavonijo... 04.03.2024.

    Pratim ovog dečka već dosta dugo i podsjeća me na Rakitića ali čvršći i brži nadam se da će izabrati dobar klub za daljnji razvoj gdje će igrat bila bi prava šteta da propadne...Toni pamet u glavu i ne daj se lešinarima nadam se da ću te uskoro gledati u reprezentaciji...💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare