To je to što me zanima!

Francuzi su već u strahu da će opet doživjeti debakl

Minimalno slavlje protiv Kostarike, remi s Tunisom i poraz od Kine u igrače su usadili strah da će još jednom na Svjetskom prvenstvu doživjeti debakl
Vidi originalni članak

Tri prijateljske utakmice bile su dovoljne da francuski mediji i prije prvog sučeva zvižduka otpišu svoju reprezentaciju.
Iako izbornik Domenech uvjerava da su to bile samo prijateljske utakmice, malo tko mu vjeruje. Minimalna pobjeda protiv Kostarike, remi s Tunisom i poraz od Kine u igrače su usadili paničan strah da će još jednom na Svjetskom prvenstvu doživjeti debakl.
Tako će im današnja utakmica protiv Urugvaja (20.30) vjerojatno usmjeriti cijelo prvenstvo, točnije, eventualni poraz mogao bi ih dotući. Na papiru Francuzi izgledaju i više nego dobro, ali na terenu - očajno. I bez obzira što imaju relativno laganu skupinu, mogli bi čak i ne uspjeti izboriti osminu finala.
- Svi zajedno moramo zaboraviti prijateljske utakmice i okrenuti se prvenstvu. Vjerujte u nas, tek sad počinju prave stvari, a s njima ćete vidjeti i pravu Francusku - rekao je izbornik 'tricolora' Raymond Domenech.
S druge strane, Urugvaj puca od samopouzdanja. Francuza se, tvrde, ne boje i uvjereni su da će im nametnuti svoju igru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • erwin_rommel 11.06.2010.

    njima očito nije jasno da već par godina imaju lošeg trenera

  • user_37063 11.06.2010.

    forlan i suarez ce znati kazniti svaku i najmanju pogrjesku

  • boixos os 11.06.2010.

    hihihhih nadam se i ja da ćete već u grupama odletit

Komentiraj...
Vidi sve komentare