To je to što me zanima!

Uz Vukasa i Frane Matošić dobio spomenik na uzlazu u Poljud

Prodor korona virusa u Hajdukovu svlačionicu poremetio je ne samo raspored utakmica nego i rođendansko slavlje. Pa je i spomenik najvećem strijelcu u povijesti kluba predstavljen skromno
Vidi originalni članak

Svečano predstavljanje dresova, igrači kao zvijezde i manekeni pred navijačima, pa svečano otkrivanje spomenika ponajvećem igraču u povijesti kluba i onda sve lijepo začiniti pobjedom nad Slavenom Belupom u nedjelju.

Tako je nekako Hajduk zamislio proslavu 110. rođendana. Nažalost, negdje na putovanju u Osijek i Rijeku netko je iz splitske delegacije pokupio korona virus, "podijelio" ga ostalima, jer momčad je sedam dana bila nerazdvojna u hotelima, na terenu, u autobusu... i svi su završili u samoizolaciji. Zaražena su barem sedmorica igrača i članova stožera.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Promjena plana u zadnji čas, ali Hajduk nije odustao.

Nove, rođendanske dresove predstavio je bez igrača, na opet inovativan način...

... a otkrili su i spomenik Matošiću. Skromno i dostojanstveno, pred najužim vodstvom kluba i članovima Franine obitelji.

Matošićev je spomenik u prirodnoj veličini i krasi glavni ulaz u klub. Gdje mu je i mjesto, kao klupskom rekorderu svih vremena sa 739 nastupa i 729 golova za Hajduk.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • stringerx 13.02.2021.

    735 golova to nece nitko nadmasiti

  • popaj1911 13.02.2021.

    predsjednice di si bija kad je Frane Matosic golove zabija....HZV

  • biberrr 13.02.2021.

    Veliki Frane Matošić! LEGENDA LEGENDI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare