To je to što me zanima!

Frank de Boer: Žao mi je što nisam zaražen korona virusom

"Žao mi je što nisam pozitivan na korona virus. Na taj bih način mogao steći imunitet, a sada stalno razmišljam o tome da se ne razbolim", rekao je za ESPN i naravno u potpunosti iznenadio javnost
Vidi originalni članak

MLS-ov klub Atlanta United prije nekoliko dana je testirala svoga trenera Franka de Boera i njegovu stručnu službu na korona virus koji je jako aktivan u SAD-u.

Oni su testirani nakon što je klub prijavio da neke osobe imaju određene simptome pa su posumnjali na zarazu. Srećom, svi testirani imali su negativne nalaze.

STIŽE ARANGUIZ Comanu 50 tisuća eura kazne jer je vozio 'krivi' automobil...

BVB IM VRATIO NOVAC Navijači Borussije mogu dati 19,09% sezonske karte klubu

Tako niti legendarni nizozemski nogometaš nije pozitivan na zlobni virus, iako bi on, čini se, htio biti. 

- Žao mi je što nisam pozitivan na korona virus. Na taj bih način mogao steći imunitet, a sada stalno razmišljam o tome da se ne razbolim - rekao je za ESPN i naravno u potpunosti iznenadio javnost svojom kontroverznom izjavom.  

HUMANITARNI KARAKTER Za 20 € ste na tribini: Borussia (M) pušta navijače na utakmicu

Nekadašnji trener Ajaxa, Intera i Crystal Palacea kasnije se dotaknuo i mogućeg nastavka sezone te podijelio svoje mišljenje i o tome. 

- Ako postoji mogućnost da se sezona završi, najbolje bi bilo prvaka odrediti na terenu - zaključio je bivši igrač Ajaxa i Barcelone. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hawke 17.04.2020.

    Koliko ja znam ljudi su oboljevali od toga i nakon sto su se prvi put zarazili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare