To je to što me zanima!

Franko: Ma, bili smo mamurni, da je odlučivalo, ne bismo pili...

Ovo nije ugodno, ali neće nam pokvariti slavlje.Želio sam osvojiti naslov, želja mi se ispunila. Ne znam kako bih podnio da sam otišao kad su došle ponude i ovo propustio, rekao je Franko Andrijašević
Vidi originalni članak

Dugo su riječki igrači bili na terenu s peharom koji je išao od jednog do drugog. Podigao ga je i Kek, kao i Mišković koji se spustio iz lože i sjeo s igračima pred Armadu koja je ispunila južnu tribinu.

- Ovaj tjedan smo više razmišljali od dodjeli medalja i pehara. Bili smo malo mamurni, sigurno se ne bismo opijali i razbijali glave da je ova utakmica odlučivala o naslovu, rekao je Franko Andrijašević i dodao:

- Ovo nije ugodno, ali neće nam pokvariti slavlje.

Andrijašević je na zimu imao ponude, mogao je otići.

- Želio sam osvojiti naslov, želja mi se ispunila. Ne znam kako bih podnio da sam otišao i ovo propustio. 

Mate Maleš nije se odvajao od pehara nekoliko minuta.

- Nedam ga nikome - kroz smijeh je rekao riječki kapetan i dodao:

- Idemo se otuširati i onda svi u Rijeku na feštu. Ispunio mi se san.

Soudani: Ovu loptu nosim doma

Hilal Soudani hat-tricom je srušio Riječane, a iz svlačionice je izašao s loptom.

- Nosim je doma za uspomenu. Čuvat ću je na posebnom mjestu. Rijeci čestitam na naslovu, a na ovu loptu s kojom sam zabio tri gola potpisali su se svi igrači i treneri. Mi smo Dinamo i ovo trebamo ponoviti u srijedu u Kupu - rekao je.

Josip Pivarić odigrao je dio utakmice na stoperu.

- Htjeli smo pokazati da smo gazde u svojoj kući. To smo i napravili. Bili smo napaljeni. Rijeci svaka čast na titulu, ali mi smo godinama osvajali naslove i ovo nam je veliki poticaj za Kup.

Nikola Moro izašao je na štakama.

- Stradao je gležanj, sve je nateklo. Neću biti spreman za finale Kupa - rekao je Nikola Moro, a Leonardo Sigali obnovio je ozljedu koljena.

- Sutra idem na magnetsku rezonanciju pa ću vidjeti. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 28.05.2017.

    Bevanda, sta se ne pise "ne dam ga nikome", a ne "nedam ga nikome"?

  • Exterminator 28.05.2017.

    Rijeka glatko dobija finale kupa , mislim da će uvjerljivo trijumfirati , Dinamo je danas bio dobar u jednoj opuštenoj atmosferi , ali mislim da u jednoj bitnoj utakmici kao što je finale kupa jednostavno nema šanse protiv jake Rijeke , a sad će još biti znatno hendikepiran neigranjem 3 stopera ...mogli bi plavi popiti 5 kom kao danas Rijeka

  • Hrvatska <3 28.05.2017.

    Meni ova Rijeka i kad igra s pola snage i pusta dinamu, izgleda jaca od dinama haha kao da se Rijeka igra s njima da im pusta da se igraju

Komentiraj...
Vidi sve komentare