To je to što me zanima!

Franko Škugor: Za mečeve se pripremam uz 'reggae'

Volim laganu muziku, reggae, bend s Jamajke. Slušam ih godinama i volim ih slušati uoči meča, rekao je Škugor koji je pobijedio u 1. kolu Umaga
Vidi originalni članak

Možda je to malo čudno, ali nije bilo treme. Osjećao sam se sjajno na terenu u svom prvom nastupu u glavnom ždrijebu Umaga. Imao sam osjećaj da sam već duže na Touru. Valjda je pomoglo četvrtfinale iz Bastada od prije dva tjedna, izjavio je Franko Škugor koji je 6-2, 6-1 „pomeo“ Filippa Volandrija, dvostrukog finalista, na startu 21. izdanja Croatia Opena. Nije mu smetala ljetna oluja. Obilan pljusak prekinuo je meč na sat vremena, a nakon što se vratio na središnji teren prepustio je jedan gem.
- Nadam se da će tako biti i u osmini finala protiv Ukrajinca Dolgopolova. Igram sjajno ove sezone na zemlji i moram priznati da mi je to čudno obzirom na moju visinu (193 cm). Vjerojatno je to zato jer sam se naviknuo od ranih dana dobro kretati na toj najsporijoj podlozi. Podloge koje ne volim su trava i tepih – otkrio je 22-godišnji Šibenčanin koji je imao dosta pehova u karijeri.
- Ozljeda ramena me strašno unazadila. Prije dvije godine sve je dobro krenulo, no zbog povrede ramena sam bio van tenisa sigurno 12 mjeseci. No od rujna prošle godine sam u punom pogonu i najbitnije je da je sve u redu - rekao je tenisač koji najviše cijeni Federera. Najdraži hobi mu je slušanje muzike.
- Volim laganu muziku, reggae, jedan bend s Jamajke. Gentlemen. Slušam ih već godinama i volim ih slušati uoči meča - izjavio je veliki potencijal hrvatskog tenisa kojeg bodri i obitelj u Stella Marisu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • onaj 27.07.2010.

    Ako lik nastavi igrati kao u Bastadu i ovako kao što je pokazao protiv Volandria evo njega začas u top50, a ne bude li ozljeda sa ovakvom igrom i servom može on i više. Za razliku od onog mlitavca Čilića ovaj bar ima neke živosti. Sretno Franko!!!

  • ducy18vk 27.07.2010.

    Bob Marley best....

  • novak21 27.07.2010.

    novi ivo karlovic,za par godina ce imati album i servirati 300 na sat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare