To je to što me zanima!

Gorica slomila Rijeku, Franko zabio Nevistiću, na kraju dva crvena kartona i skoro tučnjava

Rijeka je igrala, dominirala i promašivala bezbrojne zicere. Gorica je pošteno uzela ponuđeno: autogol Andrijaševića i asistenciju domaćih za drugi gol. U istom kolu izgubili su i Rijeka, i Dinamo i Hajduk
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici 18. kola Prve HNL Gorica je kao gost svladala Rijeku sa 2-0 (2-0). Gorica je povela autogolom Andrijaševića (27-ag), a na 2-0 povisio je Lovrić (44).

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka bijelih snova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je izdržala početni pritisak domaćih, Gorica je povela u 27. minuti. Lovrić je izveo udarac iz kuta, a Andrijašević je u želji da otkloni opasnost ispred svog gola nespretno zahvatio loptu glavom te je prevario Nevistića koji se nalazio odmah iza njega.

U samoj završnici prvog poluvremena Gorica je povećala prednost, ovoga puta najveći je krivac za gol vratar Rijeke Nevistić koji je dao nepreciznu loptu svom stoperu na 20-ak metara od vlastitog gola, Lovrić je oduzeo loptu domaćem braniči i potom mirno svladao Nevistića.

Rijeka je imala desetak vrhunskih prigoda za gol, ali realizacija joj je bila doslovno ravna nuli pa je unatoč (koliko god to apsurdno zvučalo) solidnoj igri doživjela još jedno posrtanje u četiri proljetna kola.

Na kraju je Nasiru Moro krvničkim nastrajem na Mudražiju minutu prije kraja sudačke nadoknade skoro uzrokovao tuču u jednom inače savršeno korektnom sportskom nadmetanju. Moro je isključen, a crveni je dobio i Capan.

Treća Gorica sada ima 33 boda, šest manje uz utakmicu manje od vodećih Dinama i Osijeka, dok je četvrta Rijeka ostala na 26 bodova i tri utakmice manje od vodećeg dvojca.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Slender 01.02.2021.

    Kada je Rijeka uopce zadnji puta pobijedila Goricu? 😂

  • 31.01.2021.

    Reka još s 3 utakmice zaostatka ima sigurnih 9 bodova.....Znači, kurč'na....

  • Milojko89 31.01.2021.

    Ja kad sam vidio koeficijent na goricu pa da imam muda kucu bi stavio na X2, nemozes stavi koeficijen 2.20 na x2 cisti zicer

Komentiraj...
Vidi sve komentare