Obavijesti

Sport

Komentari 98

Gorica slomila Rijeku, Franko zabio Nevistiću, na kraju dva crvena kartona i skoro tučnjava

Gorica slomila Rijeku, Franko zabio Nevistiću, na kraju dva crvena kartona i skoro tučnjava
7

Rijeka je igrala, dominirala i promašivala bezbrojne zicere. Gorica je pošteno uzela ponuđeno: autogol Andrijaševića i asistenciju domaćih za drugi gol. U istom kolu izgubili su i Rijeka, i Dinamo i Hajduk

U posljednjoj utakmici 18. kola Prve HNL Gorica je kao gost svladala Rijeku sa 2-0 (2-0). Gorica je povela autogolom Andrijaševića (27-ag), a na 2-0 povisio je Lovrić (44).

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka bijelih snova

Pokretanje videa...

Rijeka bijelih snova 01:15

Nakon što je izdržala početni pritisak domaćih, Gorica je povela u 27. minuti. Lovrić je izveo udarac iz kuta, a Andrijašević je u želji da otkloni opasnost ispred svog gola nespretno zahvatio loptu glavom te je prevario Nevistića koji se nalazio odmah iza njega.

U samoj završnici prvog poluvremena Gorica je povećala prednost, ovoga puta najveći je krivac za gol vratar Rijeke Nevistić koji je dao nepreciznu loptu svom stoperu na 20-ak metara od vlastitog gola, Lovrić je oduzeo loptu domaćem braniči i potom mirno svladao Nevistića.

Rijeka je imala desetak vrhunskih prigoda za gol, ali realizacija joj je bila doslovno ravna nuli pa je unatoč (koliko god to apsurdno zvučalo) solidnoj igri doživjela još jedno posrtanje u četiri proljetna kola.

Na kraju je Nasiru Moro krvničkim nastrajem na Mudražiju minutu prije kraja sudačke nadoknade skoro uzrokovao tuču u jednom inače savršeno korektnom sportskom nadmetanju. Moro je isključen, a crveni je dobio i Capan.

Treća Gorica sada ima 33 boda, šest manje uz utakmicu manje od vodećih Dinama i Osijeka, dok je četvrta Rijeka ostala na 26 bodova i tri utakmice manje od vodećeg dvojca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
18. KOLO HNL-A , Rujevica, Rijeka
Rijeka
0 : 2
Gorica
Andrijašević (ag - 27'), Lovrić (44')
Sortiranje događaja
90' +4

Niska promašaja, autogol za 0-1, pogreška u vlastitom kaznenom prostoru za 0-2... Rijeka uopće nije igrala loše prema naprijed, ali je bila očajno loša u realizaciji te nesretna i nespretna u obrani pa joj ostaje samo čestitati Gorici na još jednoj zapravo 100% zasluženoj pobjedi protiv Rijeke. Na kraju i dva crvena kartona bez ikakve potrebe.

Svaka čast Oreščaninu koji je i s Hajdukom znao naći kontra-igru za riječku momčad.

90' +4

Kakav bespotrebni show na kraju! Nasiru Moro je ušao prije tri minute pa krvnički ušao u Mudražiju bez ikakvog zdravorazumskog razloga i zaradio crveni karton nakon kojeg se skroo dogodila tuča. A zbog reakcije je pocrvenio i Luka Capan.

Ružne scene, bez ikakve potrebe, šteta!

86'

Požutio je i gostujući vratar Banić, a iz igre izašao Hrvoje Babec kojeg je zamijenio Jurica Pršir.

82'

Evo šanse i za Roberta Mudražiju, veznjaka koji je početkom tjedna potpisao za Rijeku. U igru je ušao umjesto Luke Menala.

81'

Požutio je Nini Galović (Rijeka) zbog potezanja za dres. Prvi žuti kod domaćih.

Komentari 98