To je to što me zanima!

Fredy Guarín za slavlje Intera: Brozoviću 87, Kovačiću 22 min

Inter je kod Atalante slavio 4-1. Prvo je to slavlje crno-plavih u Bergamu još od 2008. Utakmicu je s dva gola i asistencijom obilježio 28-godišnji Kolumbijac Guarín
Vidi originalni članak

Nakon remija Milana i Empolija od 15 sati igrano je još pet utakmica talijanske Serie A. Inter se s gostovanja kod Atalante vraća s uvjerljivom 4-1 pobjedom, što je prva pobjeda crno-plavih u Bergamu još od 2008. godine. Utakmicu je s dva gola i asistencijom obilježio 28-godišnji Kolumbijac Fredy Guarín .

Već u prvoj minuti u šesnaestercu je srušen upravo Guarín, a s bijele točke precizan je Shaqiri . Na dodavanje Poinille, Moralez je izjednačio u 27. minuti, no deset minuta kasnije Guarín je oduzeo loptu na desnoj strani, prebacio loptu na lijevu nogu i plasirao ju u suprotni kut za novo vodstvo Intera.

Isti je igrač vrlo dobrim udarcem s 25 metara povećao prednost milanske momčadi, a konačnih 4-1 postavio je 33-godišnji Argentinac Rodrigo Palacio u 72. minuti susreta.

Marcelo Brozović igrao je do 87. minute kada ga je zamijenio Kuzmanović, dok je Mateo Kovačić ušao u igru u 68. minuti umjesto Shaqirija i deset minuta kasnije dao odličnu loptu za Guarína, no ovaj nije uspio zabiti za hat-trick.

Roma na svom Olimpicu nije uspjela svladati 'fenjeraša' Parmu koji je u Rimu odigrao bez golova. Torino je kod kuće protiv Cagliarija odigrao 1-1, a Duje Čop na terenu je proveo 65. minuta. Lazio je u Udinama došao do minimalne pobjede od 1-0. Gostima je ovo bila 30. pobjeda protiv Udinesea , a Genoa je pred domaćim navijačima s 5-2 svladala Hellas Veronu .

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Stručni komentator 15.02.2015.

    samo je jedan Broz.

  • Beton Bosne 15.02.2015.

    ako mislis na takav vezni red da igra Kovacic umjesto Medela, ili Brozovic na mjestu Medela..to zaboravi, Medel odlican, mnogo trci i pomaze u obrani, a mislim da je dobio vise zracnih duela nego Ranochia....Kovacic mora da vrati svoje mjesto "trequartiste", po meni iza Icardija i Shaqirija ili Shaqiri i on zajedno iza Icardija

  • IronMikeTyson55 15.02.2015.

    izgleda da je broz nažalost uzeo mjesto u ekipi kovi...šteta nadao sam se da če igrat obojca u prvih 11 stalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare