To je to što me zanima!

'Frendek i ja': Fizio Hrvatske u društvu prve zvijezde Mundijala

Njegovi nisu uspjeli pobijediti Bahrein i tako izboriti okršaj protiv Hrvatske, ali Gauthier Mvumbi Thierry ipak nije promaknuo Damiru Kajbi koji ga je zamolio za fotografiju po dolasku u Kairo
Vidi originalni članak

Nekoliko sati ugodne vožnje deltom Nila i hrvatska rukometna reprezentacija stigla je u Kairo, gdje ju čekaju utakmice drugog kruga Svjetskog prvenstva u Egiptu protiv Bahreina, Argentine i Danske.

Fizioterapeut Damir Kajba, koji je zadužen za dobru atmosferu u reprezentaciji i redovita javljanja na društvenim mrežama, prenio je atmosferu iz "party busa", kako ga je nazvao.

POGLEDAJTE VIDEO: Party bus za Kairo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A po dolasku u Kairo uspio je uhvatiti i kršnog gospodina Gauthiera Mvumbija Thierryja (26), kongoanskog pivota koji je s 89 kilograma na službenoj stranici SP-a, koja očito ima prastare podatke, preko nešto realnijih 110 na IHF-ovoj stranici, došao do 136 kilograma.

"Frendek i ja", napisao je Kajba uz fotografiju.

Rukometaš francuskog Dreux AC-a, naime, tu je brojku sam iznio za portal Handnews. Kako god, nakon četiri gola Argentini i Danskoj Thierry je zabio pet Bahreinu u utorak i uzeo titulu - igrača utakmice.

S njegovim će se stasom morati boriti igrači Angole i Tunisa, koji čekaju u Presidents Cupu na prvom Svjetskom prvenstvu za Demokratsku Republiku Kongo.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • danko1471991 20.01.2021.

    Samo da smanji trbuh i vec bi bolje izgledao...

  • noelsz 20.01.2021.

    Svaka mu čast, dobar je Gauthier Mvumbi Thierry, čovjek with big bolls koji nema predrasuda

  • Zutiac 20.01.2021.

    kad vidim nekog debelog covjeka u sportu imam samo veliki respekt za njega i ovom covjeku svaka cast, vecina takvih samo udubljuje kauce kod kuce i kukaju kako ne mogu smrsati

Komentiraj...
Vidi sve komentare