To je to što me zanima!

Frigan je 'vruća roba'! Ponuda je već stigla pa bi mogao otići putem Biuka, a žele ga Talijani

Tri su kluba 'zagrizla' za napadača, a kako bi se treneru Jakiroviću i klubu uskoro na raspolaganje trebao staviti i Deni Jurić (25) iz Dinama, ne bi trebalo biti problema s transferom Frigana
Vidi originalni članak

Jedan od rijetkih koji je u jesenskom dijelu sezone bio svijetla točka momčadi Rijeke svakako je mladi napadač Matija Frigan (19) koji prema Transfermarktu vrijedi 850 tisuća eura, a kako doznajemo, za njega su na Rujevicu stigle ponude. U 13 je nastupa zabio pet golova ove sezone i tako zapeo za oko jednom klubu iz MLS-a te dvama klubovima iz talijanske Serie A.

ŠIRI SE KADAR Banda je u Rijeci: Pojačanje na Rujevicu stiglo iz Zambije! 'Došao sam osvajati trofeje'

Portland Timbersi, u čijim redovima igra nekadašnji kapetan Rijeke Dario Župarić (30) te bi mu to zasigurno pomoglo u prilagodbi na novu sredinu, a možda se i mladi Riječanin odluči putevima Stipe Biuka (20) koji se priključio Los Angeles FC-u u ovoj ligi čija popularnost raste iz godine u godinu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Matija i Antonio Frigan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odlazak 'preko bare' bio bi dosta dalek put, a s obzirom na to da mu je svojevremeno brat blizanac Antonio prolazio kroz veliku životnu borbu, Frigan bi navodno želio ostati bliže obitelji. Dobri odnosi Rijeke i Spezije tu su još od vremena Francesca Volpija, a upravo bi ga oni voljeli vidjeti u svojim redovima. 

A postoji i interes Leccea u čijim su redovima dvojica Hrvata - Kristijan Bistrović (24) i Marin Pongračić (25), samo je jedini 'problem' što se klub nalazi na samom jugu 'čizme'. Pred mladićem i Rijekom su velike odluke, a treneru Sergeju Jakiroviću stići će i Deni Jurić (25) iz Dinama pa ne bi trebalo biti problema s transferom mladog Frigana.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Tko sere 62 05.01.2023.

    vjerojatno će dobit za njega pola miliona i to je sve, ako i toliko

  • 05.01.2023.

    Frigan ili Kuvan...ne valja nikako

  • NIKE 05.01.2023.

    Bog te mazo i MLSu, što su mlade zaludili tom vašarskom ligom. Mislim, odite klinci ondje ali pozdravite se s ozbiljnim nogometom. Kao da diplomiraš elektrotehniku u Egiptu, a možeš u Americi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare