To je to što me zanima!

Frka radi penala koji je odlučio derbi razbjesnio čak i Mamića

Penal dosuđen Dinamu u 81. minuti donio je pobjedu 'modrima', ali i razljutio Hajdukovce koji tvrde da prekršaja nije bilo. Stav 'bilih' razljutio je i čelnika Dinama
Vidi originalni članak

Heroj susreta Dinama i Hajduka bio je Ivan Krstanović koji je više od petnaest minuta čekao na ulazak u teren. Bakljada je odgodila izmjenu igrača, ali kada je ušao odlučio je susret.

- Nisam nikad u karijeri promašio penal pa sam znao da neću ni ovaj put. Ovo mi je draža pobjeda od one protiv Neftčija. A zabio sam tada dva gola - dodao je Dinamov centarfor, koji je u igru ušao tek u 73. minuti.

Drugi put su ga na Maksimiru gledali roditelji.

- Ove golove posvetio sam majci Ruži i ocu Jozi. Bili su i protiv Neftčija kad sam dao dva gola. Kad me gledaju na Maksimiru uvijek dobro odigram - završio je junak derbija.

- Već sam jednom zabio dva gola Hajduku, u dresu Zagreba. Bilo je tada 2-2, a također sam jedan dao iz igre, a jedan iz penala. Bio je penal. I gurnuo me i lupio po nogama. Kad sam ulazio rekao sam Pokrivaču da ću zabiti - bio je samouvjeren Krstanović.

Zbog bakljade sudac Ivan Bebek je dvaput prekinuo utakmicu. 

U 81. minuti dosudio je penal za Dinamo.

- To nije bio penal, to se ne sudi. Da se takvi prekršaji sude bilo bi sto penala na utakmici - izjavio je trener Hajduka Krasimir Balakov.

-  Nama takav penal ne bi svirali, prestorogo je to svirao - slaže se sa svojim trenerom i Anas Sharbini.

Trener Dinama Ante Čačić situaciju je vidio potpuno drugačije.

- Iako sam bio daleko, bio je to čisti prekršaj - rekao je Čačić i dodao:

- Rekao sam igračima da ćemo sigurno pobijediti, pa makar zabili gol i u 90. minuti.

- Ovo je bila naša najbolja utakmica ovoga proljeća. Bili smo bolji i zasluženo smo pobijedili - tvrdi Kelava koji je primjetio napredak u momčadi.

Razočaran ishodom bio je strijelac jedinog pogotka za Hajduk koji je punih 60 minuta osigurao slavlje gostiju usred Zagreba. No onda je Vukušiću ulogu heroja preoteo Ivan Krstanović.

- Došli smo u Rim, ali nismo vidjeli papu. Šteta imali smo dobivenu utakmicu... Počela ih je hvatati panika i prekid im je dobro došao - žali zbog poraza Vukušić.

Mamić opet 'puknuo'

Nakon utakmice Zdravko Mamić spustio se do komentatora Saše Sušeca i Alojzija Šuprahe. I on je penal vidio drugačije od komentatora utakmice, koji su ustvrdili da nije postojao. Svjedoci kažu da ih je počeo vrijeđati, psovati i u svom stilu svašta im dobacivao i bio poprilično neugodan.

Idi na 24sata

Komentari 194

  • dado003 18.03.2012.

    Kao prvo penal je postojao jerigrač Hajduka nije išao na loptu nego na Krstanovića znači faul:A svaki faul unutar 16-erca je penal jel tako.A ako neznate pravila bolje ne komentirajte.A to što novinari 24-sata su nepismeni to je zabrinjavajuče a ne penal!!!

  • jure m 18.03.2012.

    Ja neanam dragi prijatelji stoste tako ogorceni sa sudjenjem i stovam je Mamic kriv daje Hajduk pobjedio onda bi sve bilo uredu aa posto je Dinamo odma nevalja stalno se ista prica ponavlja vamabi naj bolje bilo da cjeli strucni stozer kluba promjenite pa opet iz pocetka i jos nesto kakoje Mamic unistio HNL onaje unistena od osnutka vi to svi znate

  • 19maloca94 18.03.2012.

    Mozete srat i pricat sta ocete sudac ovo sudac ono vidilo se da mu je zakacio koljeno i da je pao na pod i nemoze bijezati od toga da nije bio jedenesterac al tako bi gledali svi da sam hajdukovac vjerovatno bi rekao da nije i obrnuto,ali dok je pola sudačke komisije u uskoku i zatvoru opet vam ne paše da daj naucite igrat nogomet imali ste 3 udarca u okvir od toga sve u prvom poluvremenu 1 kontra napad i gol dok je dinamo imao kontrolu nad utakmicom ne rezultatski ali igrom da i to se pokazalo na kraju nije mogla izdrzan napade dinamovih igraca i nakraju ste primili 2 komada i to je to prica je tu zavrsena!Odite igrat sa cibalijom i ostalom ekipom iz podnožija ljestvice !

Komentiraj...
Vidi sve komentare