Obavijesti

Sport

Komentari 194

Frka radi penala koji je odlučio derbi razbjesnio čak i Mamića

Frka radi penala koji je odlučio derbi razbjesnio čak i Mamića
5

Penal dosuđen Dinamu u 81. minuti donio je pobjedu 'modrima', ali i razljutio Hajdukovce koji tvrde da prekršaja nije bilo. Stav 'bilih' razljutio je i čelnika Dinama

VIDEO

Heroj susreta Dinama i Hajduka bio je Ivan Krstanović koji je više od petnaest minuta čekao na ulazak u teren. Bakljada je odgodila izmjenu igrača, ali kada je ušao odlučio je susret.

- Nisam nikad u karijeri promašio penal pa sam znao da neću ni ovaj put. Ovo mi je draža pobjeda od one protiv Neftčija. A zabio sam tada dva gola - dodao je Dinamov centarfor, koji je u igru ušao tek u 73. minuti.

Drugi put su ga na Maksimiru gledali roditelji.

- Ove golove posvetio sam majci Ruži i ocu Jozi. Bili su i protiv Neftčija kad sam dao dva gola. Kad me gledaju na Maksimiru uvijek dobro odigram - završio je junak derbija.

- Već sam jednom zabio dva gola Hajduku, u dresu Zagreba. Bilo je tada 2-2, a također sam jedan dao iz igre, a jedan iz penala. Bio je penal. I gurnuo me i lupio po nogama. Kad sam ulazio rekao sam Pokrivaču da ću zabiti - bio je samouvjeren Krstanović.

Zbog bakljade sudac Ivan Bebek je dvaput prekinuo utakmicu. 

U 81. minuti dosudio je penal za Dinamo.

- To nije bio penal, to se ne sudi. Da se takvi prekršaji sude bilo bi sto penala na utakmici - izjavio je trener Hajduka Krasimir Balakov.

-  Nama takav penal ne bi svirali, prestorogo je to svirao - slaže se sa svojim trenerom i Anas Sharbini.

Trener Dinama Ante Čačić situaciju je vidio potpuno drugačije.

- Iako sam bio daleko, bio je to čisti prekršaj - rekao je Čačić i dodao:

- Rekao sam igračima da ćemo sigurno pobijediti, pa makar zabili gol i u 90. minuti.

- Ovo je bila naša najbolja utakmica ovoga proljeća. Bili smo bolji i zasluženo smo pobijedili - tvrdi Kelava koji je primjetio napredak u momčadi.

Razočaran ishodom bio je strijelac jedinog pogotka za Hajduk koji je punih 60 minuta osigurao slavlje gostiju usred Zagreba. No onda je Vukušiću ulogu heroja preoteo Ivan Krstanović.

- Došli smo u Rim, ali nismo vidjeli papu. Šteta imali smo dobivenu utakmicu... Počela ih je hvatati panika i prekid im je dobro došao - žali zbog poraza Vukušić.

Mamić opet 'puknuo'

Nakon utakmice Zdravko Mamić spustio se do komentatora Saše Sušeca i Alojzija Šuprahe. I on je penal vidio drugačije od komentatora utakmice, koji su ustvrdili da nije postojao. Svjedoci kažu da ih je počeo vrijeđati, psovati i u svom stilu svašta im dobacivao i bio poprilično neugodan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 194
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku