To je to što me zanima!

FSS vjeruje u pobjedu: Albanci su krivi, treba biti 3-0 za nas

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uefa provodi istragu o prekidu u Beogradu, a i jedan i drugi tabor vjeruju da će se utakmica registrirati s 3-0 za njih. FSS objašnjava zašto su Albanci krivi za prekid
Vidi originalni članak

Utakmica je prekinuta pri rezultatu 0-0 pred kraj prvog poluvremena, ali momčadima još neće biti upisan po bod. Uefa će pregledati snimke i analizirati situaciju, nakon čega će objaviti odluku o kaznama za jednu i/ili drugu reprezentaciju. 

Čelnici FSS-a vjeruju kako će Uefa prepoznati da su Albanci izazvali prekid i da su odbijali nastaviti utakmicu iako su suci i delegat smatrali da se igra može nastaviti. Posebno su naglasili da bi se ovakve scene mogle viđati i drugdje. 

- Zastava Velike Albanije vrijeđa osjećaje svih građana Srbije, Crne Gore, Makedonije i Grčke - stoji u priopćenju. 

S druge strane, Albanci žele smiriti situaciju

- Najmanje je važno kako će utakmica biti registrirana. Samo da nogomet ne bude oštećen, Uefa mora donijeti odluku koja će omogućiti razvoj nogometa - rekao je Armand Duka, predsjednik Albanskog nogometnog saveza. 

Oglasio se i Orfi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame, tako što je demantirao vijest da je priveden. 

- Jedini helikopter koji sam kupio bio je onaj dječji za sina. Nikad nisam upravljao dronom - objasnio je brat premijera. 

Idi na 24sata

Komentari 176

  • jaimojbratrobeert 16.10.2014.

    FSSe valjd smatra da je udaranje stolicom onog Delije koji je udario Albanskog igrača na terenu,isto kao da su oni postigli pogodak zar ne?? A nisu im nit cveće pred utakmicu doneli. A de je Milojko Pantić,šta on kaže na sve ovo??

  • Caffe-bar Gemini 16.10.2014.

    I jednima i drugima treba oduzeti po 6 bodova i odrediti veću novčanu kaznu, uzvratni susret otkazati, te jednu domaću utakmicu iz ovog ciklusa trebaju igrati bez navijača. Svaka slijedeća utakmica koja se mora prekinuti na ovaj način automatski te reprezentacije isključuje iz slijedećeg ciklusa natjecanja.

  • jaimojbratrobeert 16.10.2014.

    Njihova zemlja bi se trebala zvati Patologija(koliko su bolesni u svojim lazima)

Komentiraj...
Vidi sve komentare