To je to što me zanima!

FUJ! Dani Alves čuva Ronalda i briše šmrklje o njegov dres?!

Provokacije su dio nogometa, ali ovaj put Dani Alves stvarno je prešao granicu dobrog ukusa. Mislio je da nitko neće vidjeti, ali preko 10 kamera snimalo je utakmicu i uhvatilo njegov odvratan čin
Vidi originalni članak

Slavit će Cristiano Ronaldo promašaj iz prvog dijela protiv PSG-a, ne lopte, nego Danija Alvesa, prema kojem je zamahnuo dok je ovaj bio okrenut leđima. Da ga je zakačio, njemački sudac Felix Brych gotovo sigurno bi mu pokazao crveni karton.

Real je slavio 2-1 i prošao u četvrtfinale Lige prvaka, ali utakmica je mogla otići u drugom smjeru nakon ovog nepromišljenog i prljavog poteza Realove zvijezde.

 

 

No to je bio tek početak jer Ronaldo i Alves provokacije su odveli na jednu novu razinu. I nije to počelo na Parku prinčeva, Alves je kao desni bek Barcelone godinama čuvao Ronalda, ponekad uspješno, ponekad i ne tako uspješno.

Provokacije su dio nogometa, ali ovaj put Brazilac je stvarno prešao granicu dobrog ukusa. Real je imao korner, Alves je bio uz Ronalda. Kopao je Brazilac nos, a onda prišao Ronaldo i poskrivečki obrisao sadržaj koji je iskopao o njegov rukav. 

Sve je snimljeno na kamerama...

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • uhljeb 08.03.2018.

    malo balkanskog p...eravanj pa svi ti fini nogometaši pljuju hračke po cijelom terenu otresaju balce

  • mario0502 08.03.2018.

    Ne moze se pomiriti da nije on nego Ronaldo najbolji na svijetu......😀😀😀

  • BOGOLJUB ATEJISTA 07.03.2018.

    S obzirom da je brazilac imao je savršenu karijeru

Komentiraj...
Vidi sve komentare