To je to što me zanima!

Zbog više pozitivnih nalaza na koronu u redovima Fulhama, odgoda utakmice sa 'Spursima'

Odgodu utakmice zatražio je Fulham, a odluka je donijeta tri sata prije početka susreta. Novi termin utakmice bit će naknadno objavljen. U ponedjeljak je također City odgodio utakmicu s Evertonom
Vidi originalni članak

Utakmica 16. kola Premier lige između Tottenhama i Fulhama, koja se trebala igrati u srijedu u 19 sati po hrvatskom vremenu, odgođena je zbog toga što je više igrača Fulhama zaraženo koronavirusom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 Odgodu utakmice zatražio je Fulham, a odluka je donijeta tri sata prije početka susreta. Novi termin utakmice bit će naknadno objavljen. 

 

 U ponedjeljak je, također nekoliko sati prije početka, odgođena utakmica između Evertona i Manchester Cityja zbog nekoliko slučajeva koronavirusa u redovima Cityja.

PREMIERSHIP West Ham pobjedom do petog mjesta, Fulham iznenaio 'lisice'

U Cityjevom taboru pozitivan nalaz na korona virus imali su Gabriel Jesus, Kyle Walker i dvojica iz stručnog stožera, a jučer im se pridružilo još najmanje tri igrača. 

'Građani' sumnjaju da su zarazu pokupili u londonskom hotelu u kojem je boravila cijela momčad zbog gostovanja kod Arsenala. 'Topnici' su objavili da je njihov stoper, Gabriel, također zaražen.

POHARALA IH KORONA 'Građani' u strahu: Moguće je da je cijela momčad zaražena

Počele su se odgađati utakmice što znači da je korona virus ponovno prisutan u klubovima Premiershipa. Odluke o suspendiranju engleskog prvenstva još nema, a razvoj situacije vidjet ćemo narednih dana.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Qebradalaonda 30.12.2020.

    totenham se uplasio Fulhama nemos vjerovat

Komentiraj...
Vidi sve komentare