Sport

Komentari 1

Zbog više pozitivnih nalaza na koronu u redovima Fulhama, odgoda utakmice sa 'Spursima'

Zbog više pozitivnih nalaza na koronu u redovima Fulhama, odgoda utakmice sa 'Spursima'

Odgodu utakmice zatražio je Fulham, a odluka je donijeta tri sata prije početka susreta. Novi termin utakmice bit će naknadno objavljen. U ponedjeljak je također City odgodio utakmicu s Evertonom

Utakmica 16. kola Premier lige između Tottenhama i Fulhama, koja se trebala igrati u srijedu u 19 sati po hrvatskom vremenu, odgođena je zbog toga što je više igrača Fulhama zaraženo koronavirusom.

 Odgodu utakmice zatražio je Fulham, a odluka je donijeta tri sata prije početka susreta. Novi termin utakmice bit će naknadno objavljen. 

Fulham v Tottenham Hotspur - Premier League - Craven Cottage

 

 U ponedjeljak je, također nekoliko sati prije početka, odgođena utakmica između Evertona i Manchester Cityja zbog nekoliko slučajeva koronavirusa u redovima Cityja.

U Cityjevom taboru pozitivan nalaz na korona virus imali su Gabriel Jesus, Kyle Walker i dvojica iz stručnog stožera, a jučer im se pridružilo još najmanje tri igrača. 

'Građani' sumnjaju da su zarazu pokupili u londonskom hotelu u kojem je boravila cijela momčad zbog gostovanja kod Arsenala. 'Topnici' su objavili da je njihov stoper, Gabriel, također zaražen.

Počele su se odgađati utakmice što znači da je korona virus ponovno prisutan u klubovima Premiershipa. Odluke o suspendiranju engleskog prvenstva još nema, a razvoj situacije vidjet ćemo narednih dana.

Najčitaniji članci