To je to što me zanima!

Fury i Usik sučelili su se u ringu: Poznat je datum spektakla za ujedinjenje teškaških pojaseva

Nisam siguran da je to potvrđen datum. Borba će se dogoditi, oba ju borca žele. Tyson ima posjekotinu posred čela i vidjet ćemo kako će se oporaviti. To je najveći boksački meč, prokomentirao je promotor Warren
Vidi originalni članak

Idemo! Riječi su to teškaškog boksačkog prvaka po WBC-u Tysona Furyja (35, 34-0-1), ali i Oleksandra Usika (36, 21-0) boksačkog teškaškog prvaka po WBA, IBF, WBO i IBO-u nakon što je 'Gypsy King' pobijedio Francisa Ngannoua (37, 0-1) u Rijadu. Odradio je Fury deset teških rundi, slavio podijeljenom sudačkom odlukom, a onda je dočekao u ringu i budućeg protivnika.

NAKON SPEKTAKLA Fury nakon meča: Iznenadio me čudnim stilom, mnogo je bolji boksač nego što smo svi mislili

Dugo se spominjao 23. prosinca kao datum na koji će se u Saudijskoj Arabiji boriti svjetski boksački prvaci u teškoj kategoriji, a oba su boksača na to pristala. 

- Borit ću se protiv njega sad ako treba, a to će sigurno biti naša iduća borba. Već se dugo dogovara, za sve pojaseve, ujedinjenog prvaka svijeta. Sve ostalo nije na meni, ali dečki koji to rade će napraviti što treba, garantiram da je to sljedeća borba -  rekao je Fury, dok je promotor Frank Warren objasnio:

- Nisam siguran da je to potvrđen datum. Borba će se dogoditi, oba ju borca žele. Tyson ima posjekotinu posred čela i vidjet ćemo kako će se oporaviti. To je najveći boksački meč, svi ga žele vidjeti, a vidjet će ga ovdje u Saudijskoj Arabiji i srušit će sve rekorde.

Iako je 'na prvu' Ukrajinac glumio kako ne razumije previše engleskog te da ne zna odgovoriti na pitanje voditelja, nakon što ga je Warren 'bocnuo', odmah je odgovorio na engleskom.

- To je velik meč. Cijeli svijet ga želi vidjeti. Ponovno smo u ringu 23. prosinca, mnogo vam hvala, idem spavati - rekao je Usik.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ivopatiera 29.10.2023.

    Kakva sramota za Boks. Ngannou je pobrao simpatije širom svijeta, a fejkara od eventa ide na sramotu Furya i organizatora.

  • komentator/Luka 29.10.2023.

    vidjeli smo noćas, franjo nagić ih sredi obojicu sa još malo forme

  • ante.123 29.10.2023.

    Ako se cigo ne ulovi treninga izgubiti će..

Komentiraj...
Vidi sve komentare