To je to što me zanima!

Fury i Whyte podijelili rekordan iznos: Tysonu 25,5 milijuna eura

Neloš način za zaključiti velebnu boksačku karijeru, no pitanje je hoće li se to zaista i dogoditi. Fury se nekolicinu puta vraćao, pa i kada se borio s depresijom, viškom kilograma, imao problema s drogom i alkoholom
Vidi originalni članak

Britanski boksač Tyson Fury (32-0-1) je na najbolji mogući način završio profesionalnu karijeru što je i potvrdio nakon meča s Dillianom Whyteom na londonskom Wembleyju gdje je pred 94 tisuće gledatelja slavio nokautom u šestoj rundi i obranio WBC svjetsku titulu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najbolji teškaš današnjice strašnim je nokautom ugasio sunarodnjaka te se umirovio neporažen.

KARAOKE ZA 94.000 FANOVA Fury je potvrdio: Obećao sam ženi, ovo je kraj Kralja Cigana!

Iako meč i nije bio na razini, previše je tu bilo tehničkih grešaka, pomalo komičnih propadanja i gubitaka balansa, Fury je kontrolirao meč pa ga završio spektakularnim načinom.

A dvojac je za nastup na Wembleyju podijelio rekordnih 35,67 milijuna eura u omjeru 80:20. Tysonu Furyju je kao prvaku i većoj zvijezdi pripalo otprilike 25,5 milijuna eura plus 3,5 milijuna zbog pobjede dok je Whyte uprihodio ostatak u iznosu od otprilike 6,5 milijuna eura.

POGLEDAJTE BOMBU VIDEO Evo kako je Fury strašnim aperkatom uspavao Whytea

Neloš način za zaključiti velebnu boksačku karijeru, no pitanje je hoće li se to i zaista dogoditi. Fury se nekolicinu puta vraćao, pa i kada se borio s depresijom, viškom kilograma ili imao problema s alkoholom i drogom.

Sigurno će ga zanimati revanš između Oleksandra Usika i Anthonyja Joshue, međutim možda se okuša i u borbi s Francisom Ngannouom, koji je nakon jučerašnje pobjede ušao u ring i izazvao ga.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SamirDamir 25.04.2022.

    25,5 milijuna i 50% od toga ide za porez kraljici, bahahahaha nikad mi ti englezi nisu bili jasni

  • japanokinezjapano 25.04.2022.

    Trenutno tom čovjeku niko ništa ne može u ringu pogotovo ako je ful spreman. Bravo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare