To je to što me zanima!

Fury: Kad sam se vratio boksu, žena je rekla 'Di ćeš, debeljko?'

Imao sam 180 kilograma, salo je šetalo oko mene, kao da imam krila. Bio sam izobličen od piva, rekao je Tyson Fury koji se 1. prosinca vraća u ring borbom protiv strašnog nokautera Deontaya Wildera
Vidi originalni članak

Tyson Fury priprema se za najveću borbu od svog povratka. Strašni Amerikanac Deontay Wilder naći će se nasuprot njega prvog dana prosinca u Los Angelesu i najopasniji mu je protivnik otkako je pobijedio Vladimira Klička.

Kličku je Fury 2015. godine nanio prvi poraz nakon 11 godina, šokirao čitav svijet i uzeo mu sve pojaseve. Ali na vrhuncu karijere je pao u depresiju. Krenula je njegova borba s alkoholom i kokainom i još do prije nekoliko godina se činilo nemoguće da će čovjek koji je u jednom trenutku težio i 180 kilograma ikada vratiti u ring. 

Barem je tako izgledalo njegovoj supruzi Paris.

- Nazvao sam ženu i rekao joj: 'Vraćam se boksu'. Odgovorila mi je: 'Ne, ne vraćaš se. Predebeo si - otkrio je Fury Showtimeu.

- Imao sam 180 kilograma, samo su išli prema gore. Danas imam 117 kilograma. U Engleskoj imamo posebne krigle za pivo, a ja sam pio i do 20 takvih četiri ili pet puta tjedno. Salo je letjelo oko mene, kao da sam imao krila. Bio sam izobličen, dobio sam strije po čitavom tijelu - priznao je Fury.

Sefer Seferi i Francesco Pianeta bili su prvi borci s kojima se Fury susreo nakon svog povratka. Pobijedio je. Sada iščekuje susret s kraljem WBA verzije, Deontayom Wilderom. Ako dobije i tu borbu, u ringu će se potom vjerojatno naći nasuprot Anthonyja Joshue.

- Joshua djeluje prilično smireno, zar ne? Ali kad sam stao pred njega i rekao mu da izađemo, stisla mu se gu*ica - otkrio je Fury i dodao: 

- Us*ao se. Nije bitno koliko sam tada bio teža. Nisam bio u formi, ali izvukao bih ga van i prebio ga. Da meni netko to kaže, neovisno o tome jesam li u formi ili ne, udarali bismo se vani. Jednostavno. On to nije napravio.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bonecrusher 03.11.2018.

    Žao mi je Furrija. Wilder će ga nokautirati. On nema dovoljno snažan udarac da bi mogao nauditi Wilderu. Može mu parirati samo visinom. Ali baš to će ga koštati. Biće točno na onoj distanci gdje Wilder ispucava svoje široke i dugačke krošeje. A ako se približi, još gore. Deontay je majstor in-fightinga iako ima duge ruke. Drugim riječima Furry je u gadnom sosu. Moraće ući u otvoreni okršaj i meč bi mogao biti zanimljiv. Ne zna se koliko mu je brada čvrsta jer baš i nije dobivao po njoj, dok Wilder ima čeličnu bradu i možr podnijeti strahovite udarce.

  • pilav38 01.11.2018.

    Wba? Wbc nema veze jedno slovo

  • japanokinez 31.10.2018.

    Ima taj raspon ručetina i ako jednu drži naprijed na čelu protivnika, a drugom kljuca, na bodove dobiva sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare