To je to što me zanima!

Fury vs Joshua luksuz - Ferrari, Rolls Royce, Audemars Piguet...

Fury je u karijeri zaradio je 30 milijuna funti, a Joshua 107 milijuna. Njihova bi borba sljedeće godine trebala biti jedna od najlukrativnijih u povijesti boksa sa ukupnom zaradom od 150 milijuna
Vidi originalni članak

Tyson Fury je najavio - imat ćemo borbu stoljeća. Ako on riješi Deontaya Wildera u njihovoj trilogiji, a Anthony Joshua pobijedi Kubrata Puleva, slijedi mega meč: Fury vs Joshua.

POGLEDAJTE VIDEO: Tyson 'Gipsy King' Fury i njegov osebujni stil

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fury je dvije godine stariji (32), zaradio je 30 milijuna funti u usporedbi sa 107 milijuna koje je dosad u karijeri u džep stavio Joshua, a njihova bi borba trebala biti jedna od najlukrativnijih u povijesti boksa sa ukupnom zaradom od 150 milijuna.

Mjesto održavanja meča koji je Fury najavio za 2021. godinu trebao bi biti Las Vegas ili negdje u pustinjskom luksuzu Saudijske Arabije.

Joshua živi u sjevernom Londonu, a Fury u Morecambeu. Obojica obožavaju Range Rovere s time da je Joshua jedan od svoja dva dao 'skrojiti' posebno, baš prema njegovim željama.

Tyson 'Gipsy King' Fury je pak sebi naručio kamuflažni Range Rover. Zašto... Samo on zna.

Fury je inače u garaži donedavno imao Ferrari GTC i Enzo (na fotografiji je na haubu sjela njegova ljubljena Paris) te dva Rolls Roycea, ali sve je prodao jer su ova korona-vremena valjda teška i za multi-milijunaše.

Joshua na ruci nosi 350 tisuća funti vrijedni Audemars Piguet sat. Zlatni, optočen dijamantima. Tyson Fury pak nosi Rolex, a rekao je da će pokloniti onome koji ga nokautira u ringu.

Dom Tysona i Paris Fury te njihove petoro djece vrijedan je više od pola milijuna funti, a ima i posebnu trofejnu sobu.

Joshua iznajmljuje vile kad se priprema za mečeve, a mami je kupio općinski stan u kvartu u kojem oduvijek živi. Ako se priprema u Sheffieldu, Joshua boravi u dvosobnom stanu.

Zaradio je daleko više od Furyja, ali i daleko se manje kiti blještavilom u svakom smislu, od nekretnina preko voznog parka do nakita.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Amg 14.08.2020.

    kao prvo, ovaj mi izgleda ko da ima 50 a ne 32 godine. drugo- ovo na slici nije ferrari gtc nego ferrari california t i velika je razlika je cijeni. a ostalo nebum komentiral

  • he who dares wins 14.08.2020.

    Zlatni audemars je blasfemija....

  • oziris33 14.08.2020.

    Hahaah razmetanje crvenog i crnog cigana ahahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare