Obavijesti

Sport

Komentari 5

Fury vs Joshua luksuz - Ferrari, Rolls Royce, Audemars Piguet...

Fury vs Joshua luksuz - Ferrari, Rolls Royce, Audemars Piguet...
13

Fury je u karijeri zaradio je 30 milijuna funti, a Joshua 107 milijuna. Njihova bi borba sljedeće godine trebala biti jedna od najlukrativnijih u povijesti boksa sa ukupnom zaradom od 150 milijuna

VIDEO

Tyson Fury je najavio - imat ćemo borbu stoljeća. Ako on riješi Deontaya Wildera u njihovoj trilogiji, a Anthony Joshua pobijedi Kubrata Puleva, slijedi mega meč: Fury vs Joshua.

POGLEDAJTE VIDEO: Tyson 'Gipsy King' Fury i njegov osebujni stil

Pokretanje videa...

03:34

Fury je dvije godine stariji (32), zaradio je 30 milijuna funti u usporedbi sa 107 milijuna koje je dosad u karijeri u džep stavio Joshua, a njihova bi borba trebala biti jedna od najlukrativnijih u povijesti boksa sa ukupnom zaradom od 150 milijuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mjesto održavanja meča koji je Fury najavio za 2021. godinu trebao bi biti Las Vegas ili negdje u pustinjskom luksuzu Saudijske Arabije.

Joshua živi u sjevernom Londonu, a Fury u Morecambeu. Obojica obožavaju Range Rovere s time da je Joshua jedan od svoja dva dao 'skrojiti' posebno, baš prema njegovim željama.

Tyson 'Gipsy King' Fury je pak sebi naručio kamuflažni Range Rover. Zašto... Samo on zna.

Fury je inače u garaži donedavno imao Ferrari GTC i Enzo (na fotografiji je na haubu sjela njegova ljubljena Paris) te dva Rolls Roycea, ali sve je prodao jer su ova korona-vremena valjda teška i za multi-milijunaše.

Joshua na ruci nosi 350 tisuća funti vrijedni Audemars Piguet sat. Zlatni, optočen dijamantima. Tyson Fury pak nosi Rolex, a rekao je da će pokloniti onome koji ga nokautira u ringu.

Dom Tysona i Paris Fury te njihove petoro djece vrijedan je više od pola milijuna funti, a ima i posebnu trofejnu sobu.

Joshua iznajmljuje vile kad se priprema za mečeve, a mami je kupio općinski stan u kvartu u kojem oduvijek živi. Ako se priprema u Sheffieldu, Joshua boravi u dvosobnom stanu.

Zaradio je daleko više od Furyja, ali i daleko se manje kiti blještavilom u svakom smislu, od nekretnina preko voznog parka do nakita.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu